Soţii Pastramă au afacerile în sânge şi ştiu să scoată bani din piatră seacă. Zilele trecute au deschis în cartierul Fundeni din Capitală un restaurant fast-food la care orice meniu, cu fel principal, băutură răcoritoare şi cartofi prăjiţi, costă doar 15 lei. Brigitte (42 de ani) şi Florin Pastramă (41 de ani) vor în acest fel să adune toţi clienţii amatori de chilipiruri gustoase.


Cine ar fi crezut că Brigitte Pastramă va ajunge de la patroană de magazin de haine la una de şaormerie care să şi vândă la tejghea. Însă munca este ultimul lucru care o sperie pe brunetă, pentru că este o gospodină desăvârşită şi îi plac prea mult banii şi traiul de lux.

Brigitte e în aceste zile şi patroană, şi vânzătoare la restaurantul fast-food şi oricine poate savura mâncăruri delicioase servite chiar de vedetă. În meniu există şaorma, pizza şi preparatul exclusiv pleşcaviţă din pulpă de viţel. Deşi Fundeni nu este chiar în buricul târgului, pragul noului local a fost călcat de mulţi clienţi în primele ore de funcţionare.

central-3-brigitte-santier-medalion-geanta-foto-blitz.jpg

În noiembrie 2019, bruneta a venit în şantierul de renovare a spaţiului din Fundeni cu o geantă de 3.500 €

Soţii Pastramă au realizat în acest fel că au investit bine banii, chiar dacă la un moment dat s-au gândit să închirieze toate spaţiile comerciale pe care le deţin şi să nu-şi mai bată capul. 

Va sta la tejghea până vapune afacerea pe picioare

"Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine”, ne-a spus doamna Pastramă. 

central-5-brigitte-magazin-promenada-mall.jpg

Soţia lui Florin Pastramă şi-a închis anul trecut magazinul de haine în care a investit 100.000 €

Brigitte prepară pleşcaviţa după o reţetă secretă din Banat. „E din pulpă de viţel. Noi o măcinăm, noi facem reţeta care e secretă. Am băgat bani aici, aşa că vreau să fiu foarte implicată şi asta înseamnă şi să servesc, să fac absolut tot ce trebuie, până merge lucrul bine. Am şi zis, când o să meargă bine, nu mă mai vedeţi aici. La cratiţă m-a cunoscut Florin, aşa o să mă aibă. Mie îmi place să fiu doamnă la evenimente, să fiu gospodină acasă şi îmi place foarte mult să gătesc. Restul ce îmi mai place să fiu este pentru Florin”, a mai spus bruneta la Antena Stars. Soţul lui Brigitte are încredere în talentele soţiei şi e sigur că afacerea va fi un succes. „Brigitte a pus mult suflet la bucătărie, iar pleşcaviţa este specialitatea ei. Este prima noastră afacere făcută împreună”, a spus Pastramă.

S-au cuplat la «Ferma – Un nou început», de la PRO TV

central-caseta-brigitte-pastrama-ferma-pro-tv.jpg

Bruneta l-a cucerit pe afacerist cu formele ei irezistibile

Brigitte şi Florin Pastramă s-au îndrăgostit anul trecut, la filmările reality-show-ului „Ferma – Un nou început” (PRO TV). Alături de ceilalţi concurenţi, ei au stat izolaţi în munţi şi au avut de îndeplinit diverse sarcini care au declanşat conflicte de proporţii. Proaspăt despărţiţi de logodnicii lor, Brigitte şi Florin Pastramă au dat frâu liber sentimentelor şi nu doar că au intrat oficial într-o relaţie, dar s-au şi cununat în cadrul emisiunii. Au ajuns să doarmă împreună şi chiar să aibă mici conflicte conjugale, totul în faţa camerelor. În ciuda relaţiei inedite, au ratat marele premiu de 50.000 de euro, însă au câştigat publicitate enormă. Toţi ochii au fost pe Brigitte şi pe Florin Pastramă după ieşirea din show. A urmat o nuntă fastuoasă în iulie 2019, după care totul a intrat în normal. Brigitte şi cei doi copii ai ei din celelalte mariaje, Robert (19 ani) şi Sara (12 ani), s-au obişnuit imediat cu noua formulă a familiei. În plus, soţii Pastramă s-au pus pe câştigat bani serioşi pentru a-şi menţine stilul de viaţă luxos.

 

Loading...