De când a divorţat de Ilie Năstase, ghinioanele se ţin scai de Brigitte. A rămas fără afaceri, a fost bătută de Florin Pastramă, iar ultimele probleme din viaţă parcă i-au pus capac: scandalul cu interlopii care i-au ameninţat fiul şi plecarea lui Pastramă de-acasă. Acesta şi-a adunat catrafusele şi s-a mutat în Berceni, la mama lui! Urmează divorţul? Fotoreporterii Click! au surprins-o dărâmată pe controversata brunetă.


A fost tratată ca o prinţesă în căsnicia cu Ilie Năstase. Lăsând la o parte câteva episoade mai piperate din cei opt ani de convieţuire, Brigitte a fost plimbată prin locuri de vis, a stat la masă cu oameni de vază din cercurile înalte, a primit cadouri de lux, imobile şi afaceri! De doi ani însă are un trai de Cenuşăreasă şi parcă toate necazurile au venit pe capul ei. Zilele trecute, Brigitte a fost surprinsă de fotoreporterii Click! precum un om obişnuit, la cumpărături. Nimic nu aduce cu diva de odinioară, mereu aranjată, coafată. Acum nici hainele şi nici silueta parcă nu o mai ajută.

brigitte_pastrama45545454.jpg

Florin Pastramă şi Brigitte sunt căsătoriţi de doi ani

Îmbrăcată casual cu tricou şi pantaloni largi care îi maschează cât de cât kilogramele în plus, cu părul strâns în coadă, Brigi împingea de zor la un cărucior din parcarea unui mall. Şi-a descărcat singură cumpărăturile în portbagajul maşinii, apoi s-a urcat la volanul Porsche-ului care datează din căsnicia cu Năstase, şi a gonit spre locuinţa sa. Extrem de abătută şi de împovărată de gânduri. Nici o schiţare de zâmbet, privirea în pământ, de parcă nimic nu mai vedea în jur. Nici nu poate fi altfel când se confruntă cu atâtea probleme, iar divorţul îi bate la uşă. Florin Pastramă, omul cu care este căsătorită de doi ani, a părăsit-o. După mai multe bruscări şi scandaluri, el şi-a strâns catrafusele şi a plecat în Berceni, la mama lui. Divorţul ar fi cea mai simplă formalitate, pentru că ei au avut grijă să îşi împartă bunurile dinainte. 

„Am rezolvat-o şi p-asta. Era singura problemă de la care porneau certurile. Lumea e rea. Am mers la notariat, după doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui. Ca să nu mai iasă discuţii că stau cu Brigitte pentru bani. Am făcut-o şi p-asta. Să vedem ce discuţii mai sunt în lume, rămâne la voia lui Dumnezeu. Amin. Am două proprietăţi pe numele meu dinainte să moară tata. Restul sunt moştenite şi am procură şi de la ceilalţi. Printre altele, shaormeria este spaţiul meu. Brigitte nu îl pune pe ăla. Dumnezeu ştie cel mai bine dacă am alte gânduri ascunse în faţa lui Brigitte. Shaormeria este un spaţiu comercial pe care i l-am pus pe tavă, am ajutat-o cu autorizaţia. Nu am să îi dau bani, nu are să îmi dea bani.”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars. Şi de parcă divorţul nu ar fi fost de ajuns, iată că Brigitte a mai avut parte de un scandal. Cel mai recent este cu interlopii de care a scăpat ca prin urechile acului după ce a chemat Poliţia. 

A divorțat și de Ilie Năstase

brighitte_nastase211221.jpg

A fost tratată ca o prinţesă în căsnicia cu Ilie Năstase

Relaţia cu Ilie Năstase a propulsat-o pe Brigitte în topul celor mai mediatizate femei din România. Din Playboy a ajuns pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente mondiale, și-a schimbat garderoba și și-a rafinat gusturile. În plin proces de custodie cu Ovidiu Torj, în viața Brigittei a apărut Făt-Frumos Ilie Năstase, în vara lui 2010. Opt ani au fost căsătoriți, iar căsnicia a fost presărată cu multe evenimente frumoase, dar și câteva scandaluri. În 2018 cei doi au divorțat, iar Brigitte a rămas cu o mașină scumpă, mai multe case și două afaceri: locul de joacă din Pipera și magazinul de haine din Mall, care între timp a falimentat.

Scandal la localul din Pipera 

fiu_brigitte.jpg

Roby, fiul lui Brigitte, se afla în local şi a chemat Poliţia

La centrul de joacă Magic Castel din Pipera, nota de plată de la botez nu ar fi fost pe placul clienţilor. Pentru că li s-a părut că sunt înşelaţi, interlopii au sărit la atac cu cuţitele. Robert, fiul lui Brigitte, se afla în local şi a sunat rapid la 112.  “Ei erau beţi. A fost şi fiul meu acolo. Când am chemat Poliţia, ei au fugit. Atacatorii au fost violenţi cu fiul meu, Roby, cu managerul şi cu ospătarii. Atacatorul a scos şi o macetă, se vede pe camerele de luat vederi pe care le-am pus la dispoziţia Poliţiei. Am plâns când am aflat că au fost atacaţi angajaţii. Îmi pare rău că mi-am pus copilul în pericol. Dar şi angajaţii sunt ca şi copiii mei”, a declarat Brigitte, pentru Antena Stars.

 

Citește și:

Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă își spun adio? Bruneta îl acuză de violență: «Am ajuns să fiu batjocorită de el»

 
 
Loading...