Pandemia le-a încurcat planurile Sânzianei Buruiană (38 de ani) și soțului ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Sânziana a devenit mămică pentru a doua oară pe 1 octombrie, anul trecut, când a adus pe lume încă o fetiță, pe care o va boteza Antonia. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi s-au văzut nevoiți însă să amâne botezul micuței lor.


„Îi facem botez la 6 luni! Îl vom face undeva după Paște, când se va da drumul la restaurante. Și asta pentru că vreau să fie un botez special, cu o temă de basm“, ne-a declarat, în exclusivitate, fosta asistentă tv. Sânziana Buruiană a ieșit din lumina reflectoarelor după ce a decis să-și întemeieze o familie alături de fostul fotbalist de la Concordia Chiajna, Nicolae Zuluf, și să devină mămică. „M-am recuperat destul de repede după naștere. Era plin de mămici, în urma pandemiei se nășteau foarte mulți copii. Am făcut cezariană, Antonia a plâns mai mult ca Iza la naștere. A fost mult mai gălăgioasă și e și mâncăcioasă. Mă scoală noaptea din două în două ore să o alăptez”, a mai declarat proaspăta mămică pentru Click!

familie-sanziana-buruiana.jpg

familie sanziana buruiana
Sânziana și Nicolae Zuluf mai au o fetiță
Foto Arhivă personală

Sânziana Buruiană și-a împărtășit fiica în fiecare duminică

Blonda nu se teme de Covid, și asta pentru că toți din familia ei stau bine cu imunitatea. Mai ales Izabela, fiica cea mare a Sânzianei, pe care aceasta a alăptat-o până la patru ani, fiind pe punctul de a intra în Cartea Recordurilor. „Iza a înțeles, în sfârșit, că acum trebuie să o alăptăm pe cea mică, dar tot mai cere și ea uneori. Oricum am lapte destul, pot hrăni încă cinci bebeluși. Punem și provizii la congelator pentru când plec de acasă. Și cea mică este foarte mâncăcioasă, după ce se satură doarme cinci ore”, a adăugat Sânziana.

De la începutul pandemiei, Sânziana nu s-a temut și și-a dus fiica cea mare, pe Izabela, în fiecare duminică, la împărtășanie, asta în ciuda faptului că autoritățile nu recomanda împărtășania cu aceeași linguriță de la o persoană la alta. “Nu mi-e frică, noi o împărtășim pe Iza în fiecare duminică. Asta o apără de orice Covid!”, a mai spus ea.

Și-a deschis afacere cu bijuterii pentru copii

Izabela Zuluf, prima fetiță a Sânzianei, îi calcă pe urme mamei sale. La doar cinci micuța este deja un cunoscut model pentru copii. De o frumusețe răpitoare și cu niște ochi albaștrii cuceritori, micuța a prezentat deja în concursurile de miss de la noi, dar și pe podimurile internaționale de la Milano și de la Paris, pentru braduri cunoscute din afară. „Sunt foarte mândră de ea. Nu are nici o emoție pe scenă. Îi place la nebunie. E ca o păpușă de frumoasă. Cred că va face o carieră de succes în modeling atunci când va crește. Eu o încurajez cât de mult pot. Mergem împreună la toate concursurile. E innebunită după rochițe, accesorii, ne facem unghiile împreună, ne punem meșe. E o domnișorică în toată regula. Sper ca și Antonia să fie la fel de talentată. Antonia e leită tatăl ei, are ochii lui. Iza a moștenit ochii și trăsăturile bunicii ei”, ne-a mai spus Sânziana Buruiană.

fiica-sanziana-buruiana_5.jpg

fiica sanzianei buruiana
Isabela și păpușile ei au haine identice
foto: arhivă personală

Pe pandemie, blonda s-a gândit să-și deschidă o afacere, pentru a mări bugetul familiei care acum are doi copii. „Am lansat împreună cu o prietenă o afacere cu bijuterii pentru copii, o colecție de accesorii pentru păr, coronițe pentru fetițe și mămici, Iza by Sânziana Buruiană. Le facem la cererea clientului, fie din plastic fie din Swarovski, depinde de bugetul clientului”, a mai spus fosta asistentă tv, care acum este protagonistă într-un show tv la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”.

Citește și:

 

 
 
Loading...