Românii sunt, prin definiţie, un popor care nu-şi uită tradiţiile şi obiceiurile. Avem tot felul de superstiţii, în special în noaptea dintre ani.


Atunci, se spune că trebuie să purtăm ceva roşu, să avem bani în buzunar, să mâncăm peşte şi struguri, să ne sărutăm iubitul/a, etc. Vedetele au şi ele superstiţiile lor de Revelion, de la care nu se abat în niciun an. De-asta le merge lor bine?! Iată ce ritualuri au. Poţi să le încerci şi tu să vezi dacă funcţionează!

Alina Sorescu mănâncă 12 boabe de strugure

Din coşul de cumpărături de Sărbători al Alinei Sorescu nu lipsesc strugurii. Îi trebuie în primul rând în noaptea de Revelion, aşa spune tradiţia. „De când eram mică obişnuiam cu mama să mâncăm 12 boabe de strugure la 12 noaptea şi, pentru fiecare dintre ele îmi puneam câte o dorinţă. Acum fac la fel, este singurul meu obicei”, spune cântăreaţa. Întrebată dacă cele 12 dorinţe se şi îndeplinesc, de obicei, Alina ne dă un răspuns afirmativ. „Dorinţele sunt, mai degrabă, planuri pentru noul an, de care încerc să mă ţin”, explică ea.

Superstiţiile altor vedete

Andreea Fried şi Livia Graur.jpg

Andreea Fried şi Livia Graur
Andreea Fried şi Livia Graur au vâsc în casă

Fetele de la Bambi.jpg

Fetele de la Bambi
Fetele de la Bambi, sexy în lenjerie roşie

Monica Davidescu.jpg

Monica Davidescu
Monica Davidescu pune peşte pe masă

Grig Chiroiu.jpg

 Grig Chiroiu
Grig Chiroiu umple buzunarele familiei de Anul Nou

Ioana Maria Moldovan.jpg

Ioana Maria Moldovan
Ioana Maria Moldovan: «Dorinţele mi le pun fix la 12:00 noaptea»

Ozana Barabancea.jpg

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea scrie o scrisoare de mulţumire

 

Loading...