E spaima şi coşmarul vedetelor care-i trec prin mână la emisiunile de la Antena 1, e tot timpul cu bâta ridicată şi cu “dracu-n gură”, dar acasă, în familie, devine mieluşel. Singura care a reuşit să-l îmblânzească pe nea Marin e doamna Mioara, soţia care îi e alături de 35 de ani.


Odată cu pregătirile show-ului “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi”, pe care o va prezenta din 14 septembrie la Antena 1, Marin Barbu (57 de ani) a scotocit în cufărul cu amintiri şi s-a transformat din zbir, în romantic. Pentru că noua emisiune (difuzată în fiecare luni şi marţi de la ora 20.30) va avea în prim plan cupluri care se pregătesc de căsătorie, nea Marin ne-a arătat, la rândul lui, cum a fost la propria nuntă. Aleasa lui Marin Barbu se numeşte Mioara şi se trage din acelaşi sat cu soţul ei, Frumoasa Conteşti, judeţul Teleorman. Mergeau împreună la dansuri populare, apoi după câţiva ani s-a produs îndrăgosteala. Nu i-a mai dat drumul, a “furat-o” din casa părintească şi, după 5 ani de prietenie, a făcut-o mireasă.

marin14-vedete-cc1k9131-2.jpg

2015. Nea Marin a chinuit toate vedetele de la “Poftiţi pe la noi!” (Antena 1)

„Nunta mea a fost exact acum 35 de ani şi de fiecare dată când am avut aceste filmări parcă aş fi fost la nunta mea. Mai ales în Maramureş, aşa m-am simţit. Şi eu, la nunta mea, am avut un cort imens, 400 de invitaţi, cergi şi ştergare pe pereţi. Am făcut nunta în Teleorman, în casa în care m-am născut. La organizarea propriei mele nunţi m-au ajutat în primul rând bunicii, părinţii, socrii şi unchii mei, mătuşile mele. Aşa se făcea atunci. Am avut nuntă tradiţională, cu voalul miresei, bărbieritul mirelui. Totul a fost tradiţional”, a povestit nea Marin pentru Click!
La noua emisiune de la Antena 1, nea Marin, bărbat aşezat la casa lui, cu nevastă şi copii, e înconjurat de o grămadă de ajutoare sexy, adevărate ispite: Gina Pistol, Diana Munteanu, Nicoleta Luciu şi Daniela Crudu. Degeaba, însă! El nu are ochi decât pentru Mioara lui!

E topit după fetele lui


După 35 de ani de căsnicie, Marin şi Mioara Barbu sunt fericiţi că se strâng mulţi în jurul mesei. Au împreună două fete, Dana (33 de ani) şi Larisa (27 de ani), şi doi nepoţei de la fiica cea mare, la care ţin ca la ochii din cap: Ana Maria (6 ani) şi Darius Andrei (7,5 ani). Dana lucrează la o bancă, iar Larisa duce mai departe moştenirea familiei, fiind coregraf de folclor la şcoala de dans a familiei.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: