Gina Pistol îşi serbează pe 9 decembrie ziua de naştere, când va împlini 33 de ani, aşa că am vrut să aflăm mai multe despre ce mai face acum după ce Antena 1 a renunţat la Serviciul Român de Comedie


Click!: Pe 9 decembrie este ziua ta. Ce îţi doreşti?

Gina Pistol: Vreau să îmi facă prietenii o surpriză.

gina-pistol-455034l.jpg

Gina Pistol are programul încărcat în decembrie
Gina Pistol are programul încărcat în decembrie

 

Click!: Dar ce nu îţi doreşti?

Gina Pistol: Nu-mi place să primesc flori. Nu-mi plac florile tăiate. În ghiveci însă mi se par foarte frumoase.

 

Click!: De ziua ta ai primit, în avans, de la Adrian Perjovski o transformare în „Crăiasa Zăpezii”. Cum a a fost transformarea în celebrul personaj?

Gina Pistol: Am fost foarte încântată de colaboarea cu Adrian Perjovschi, cu make-up artistul Cristina Barsan şi cu creatoarele Irenka care mi-au făcut o rochie superbă. Adi este foarte simpatic, glumeţ, ne leagă o prietenie de şapte ani, este foarte talentat.

gina_pistol_4.jpg

Gina Pistol a primit cadou o şedinţă foto în avans
Gina Pistol a primit cadou o şedinţă foto în avans

Click!: Aveai curaj să ieşi transformată aşa în oraş?

Gina Pistol: Da, de ce nu? Chiar m-am gândit cum ar fi să mă duc în piaţă să cumpăr ceva pentru acasă, cred că ar fi fost foarte amuzant.

 

Click!: Unde vei petrece sărbătorile?

Gina Pistol: Acasă, cu cei dragi ca de fiecare dată. Voi face mai devreme bradul, îmi doresc să mă bucur de el cât mai mult timp.

Click!: Ce îţi place să faci iarna?

Gina Pistol: Nu ştiu să schiez, îmi place să stau la căldură, să beau un pahar de vin fiert şi să mă uit cum sunt oamenii fericiţi prin zăpadă. De asemenea, îmi place să merg la ţară, unde am copilărit, să stau cu spatele lipit de sobă, să depănăm amintiri, să merg pe uliţele pline de zăpadă. Pe atunci mergeam la colindat, mă bucuram pentru fiecare măr sau portocală pe care o primeam.

 

Click!: Ce urmează în cariera ta?

Gina Pistol: Voi prezenta câteva evenimente de firmă la sfârşit de an şi aştept noul proiect de anul viitor al lui Toni Grecu. Va exista o nouă emisiune de televiziune şi multe alte surprize. Sunt curioasă şi eu ce se va întâmpla.

 

 
 
Loading...