Au divorţat, dar mai nou îşi petrec vacanţele împreună. Misha şi Connect-R au fost de dragul fetiţei lor în formulă de 3 vara anul acesta în Zanzibar, ca o adevărată familie. Solista a rupt tăcerea şi a povestiti pentru Click! cum stau lucrurile între cei doi foşti soţi la acest moment.


La un an de la divorţ, Misha şi Connect-R au făcut pace de dragul fetiţei lor Maia, în vârstă de şase ani. Cei doi şi-au petrecut vara aceasta o vacanţă fierbinte în Zanzibar, ca în vremurile bune, când formau o familie fericită. Toată lumea a crezut atunci că cei doi ar putea să mai dea o şansă căsniciei lor, fie chiar şi numai de dragul fetiţie lor, Maia. În exclusivitate pentru Click!, solista a venit cu lămuriri. "Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi", a declarat fosta soţie a lui Connect R.

Misha şi Connect-R sunt divorţaţi de doi ani

Atât cântăreaţa, cât şi Connect-R îşi fac timp să stea pe rând cu fetiţa lor, Maia. Când se întâmplă să fie amândoi ocupaţi cu concerte, cei doi apelează la bunici, sau la fosta bonă a fetiţei. "Poate că a avut la un moment dat progrmaul mai încărcat, şi eu poate îl am în anumite perioade, pentru că job-ul pe care-l avem e de aşa natură. Există perioade în care suntem plecaţi de dimineaţă până seara. O mai chem pe mama de la Galaţi să stea cu ea, mă mai ajută ea exact în perioadele astea când chiar nu avem ce să facem. În rest, dacă poate stă el cu Maia, eu oricum stau cu ea mai tot timpul. Mai am şi o fostă bonă de-a noastră, am renunţat totuşi la ea de vreo trei ani. Dar când am nevoie aşa, pentru o urgenţă, apelez şi mă ajută", ne-a mai declarat Misha.

Connect-R şi Misha au divorţat în 2017, după cinci ani de căsnicie. Ei au ales însă să anunţe acest lucru abia în august 2018.

Citeşte şi:

Misha arată beton, după divorțul de Connect-R

Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fiicei lor. Ce imagine emoționantă de familie!

 

 

 
 
Loading...