Bate vântul prin buzunarele artiștilor din cauza pandemia de coronavirus. Cei care nu au avut inspirația să-și pună un ban deoparte pentru zile negre în anii trecuți, au ajuns acum la fundul sacului.


Mihai Trăistariu este și el unul dintre soliștii afectați din plin de pandemie. Artistul nu a mai avut decât câteva concerte, vara trecută, pe la terasele de pe Litoral. Așa că s-a văzut nevoit să vândă un teren moștenit din familie, la Năvodari, și să-și facă un bloc cu garsoniere de închiriat la malul mării. Aceste apartamente au fost salvarea lui Mihai. În anul care tocmai s-a încheiat, artistul a tras însă linie, rezultând o pagubă impresionantă, care s-a ridicat la suma de 125 000 de euro.

bloc-traistariu.jpg

Așa arată blocul în care Mihai Trăistariu deține locuințele
foto: BLITZ

„Am o școală de muzică care a fost închisă din cauza pandemei. Ea producea să zicem 3000 de euro pe lună înainte de pandemie, deci ori 12 luni, ar fi 35.000-36.000 de euro. Atât scoteam eu numai din școala de muzică. Concertele mele erau un 70.000 de euro lejer pe an. Deci, adunat, aproape 100.000 de euro. Și garsonierele astea, dacă nu ar fi fost pandemie, s-ar fi dat dublu. Eu am pus un preț modic vara trecută, dar ele se dau mult mai scump în mod normal, și atunci le-am închiriat undeva la jumătate de preț, asta ca să le dau și să fac repede niște bani, să pot supraviețui. Deci eu din garsoniere, din cele șase, am scos 25.000 de euro. Aș fi scos lejer 50.000 de euro într-o singură vară din toate șase. Deci totalul se ridică undeva la suma de 125.000 de euro, bani pierduți. Am făcut doar din garsoniere cei 25.000 de euro și atât!”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Mihai Trăistariu: "Mă abțin de la cheltuieli aiurea, haine"

Veniturie i-au scăzut drastic, așa că Trăistariu a făcut economii la sânge. „Pandemia m-a afectat destul de grav, pentru că am niște rate la bancă. Norocul meu că s-au amânat aceste rate, le-am amânat, dar tot nu e noroc, pentru că se pune dobândă și poți să dai mai mult. Pe mine m-au salvat practic apartamentele de la malul mării, care s-au închiriat foarte bine vara trecută și în felul ăsta am reușit să pun deoparte niște bani cu care vreau să intru în vara aceasta. Voi fi chibzuit ca să-mi ajungă, o să-mi plătesc utilități, mâncare, mă abțin de la cheltuieli aiurea, haine etc”, ne-a mai declarat cântărețul.

Citește și:

Mihai Trăistariu, gest extrem ca să facă rost de bani: «Sunt panicat. Mi-am vândut deja un apartament»

EXCLUSIV! Trăistariu: «Vara asta am dat lovitura cu cele 7 locuințe închiriate». Povestea afacerii care l-a scăpat de criză

 
 
Loading...