Bianca Drăgușanu (32 de ani) era în cărți pentru a prezenta, alături de Horia Brenciu, show-ul „Dansează printre vise”. Potrivit unor surse din Antena 1, blonda a fost refuzată pentru că ar fi cerut prea mulți bani, nu mai puțin de 50.000 de euro.


S-au dus vremurile când Bianca Drăgușanu era răsfățată de producătorii tv și primea salarii uriașe chiar și pentru prezențe de scurtă durată în emisiuni. Potrivit unor surse care lucrează în postul tv Antena 1, Bianca era în cărți pentru a forma un cuplu la tv, alături de fostul ei soț, Victor Slav. Doar că discuțiile blondei cu cei din conducerea postului nu au avut nici o concretizare. „Bianca urma să fie coprezentatoare împreună cu Victor Slav, la emisiunea «Dansează printre stele», prezentată de Horia Brenciu. Însă Antena 1 nu a făcut față la pretențiilor ei, ea pretindea 50.000 de euro, astfel că Bianca a fost înlocuită cu Lili Sandu”, a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea vedetei.

Lucrează la o nouă colecție de haine

Bianca Dragusanu, la atelier.jpg

Bianca Dragusanu bani televiziune Antena
Bianca Drăgușanu merge aproape zilnic la atelierul de croitorie, unde are amenajat un birou cochet
foto: arhiva personală

A pus pe roate noul atelier unde îşi croieşte ţinutele şi munceşte de zor pentru noua colecţie. Bianca Drăguşanu se pregăteşte intens pentru lansarea celei  mai noi linii vestimenetare care îi poartă semnătura. Pentru proiectul  a ales de data aceasta doar două culori, alb şi negru, nuanţe care se vor regăsi în hainele create de ea, ce vor fi prezentate curând la un eveniment de modă. „Bianca lucrează cot la cot cu angajatele ei. A reuşit să-şi  găsească croitoresele care să îi coasă creaţiile, iar acum se ocupă să angajeze pe cineva care să se ocupe de partea de marketing. Atelierul este un vis împlinit, este proiectul care îi ocupă timpul în fiecare zi aproape până spre seară”, ne-a declarat o apropiată a Biancăi Drăguşanu. În acesată afacere, Bianca a pornit alături de fostul ei soţ, Victor Slav, şi a investit o sumă frumuşică pentru a deschide atelierul de croitorie.

Înainte era fabrică de bani

10.000 de euro - a încasat de la PRO TV după ce şi-a vândut integral nunta postului din Pache Protopopescu.

10.000 de euro - a primit după ce şi-a vândut zâmbetul unei clinici de stomatologie din Timişoara.

8.000 de euro - a încasat de la firma de haine Atmosphere, contract care nu mai e de actualitate, dar în urma căruia Bianca a rămas cu dulapul plin de rochii. Acum are propria casă de modă şi creează rochii de seară.

6.000 de euro - a încasat în urma contractului cu firma Leonardo şi s-a ales cu încălţăminte gratis pentru vreo 3 ani.

4.000 de euro - este client fals şi PR al clubului Bellagio. Practic, este plătită să se distreze, să facă atmosferă şi să consume, pentru a atrage câţi mai mulţi clienţi în club.

5.000 de euro - promovează reţeaua de saloane de bronzare TanTastic. Se bronzează moca oricând doreşte.

5.000 de euro - este imaginea cabinetului de medicină estetică al doctorului Kasem Abu Bakr. Acesta îi tratează gratis problemele la picioare.

3.000 de euro - reclamă la extensii din păr natural, pe care, de altfel, le şi poartă zilnic. Acestea costă 820 de lei.

2.000 de euro - Bianca a avut şi un contract cu o firmă de accesorii. Roşcata promova voalete, agrafe, flori de prins în păr.

1.000 de euro - primeşte în urma unei apariţii TV, iar acestea au fost cu duiumul, mai ales în urma divorţului de Victor Slav.

 

 
 
Loading...