Cântăreața Celia se pregătește de cea mai aşteptată relansare în muzică a anului 2017, după o pauză de mai bine de 4 ani. Frumoasa artistă a filmat în luna august un videoclip exploziv la piesa de revenire, "La două capete". Şi nu singură. Solista a filmat alături de Karym, un artist talentat, şi alături de o fostă concurentă de la show-ul "Mireasa pentru fiul meu". Până la lansarea oficială, artista ne-a oferit un interviu despre muzică, familie, împliniri și dezamăgiri. A recunoscut că a suferit în amor, nu ne-a spus din cauza cui, însă cea mai cunoscută și lungă relație a ei a fost cea cu turcul Kemal Askim, de care s-a separat în 2010, după aproape 5 ani de iubire. Acum este fericită alături de Ardeli, un australian de origine română, alături de care tocmai a împlinit 4 ani de căsnicie. Cei doi au un fiu de 3 ani.

Click! Nouă ta piesă vorbeşte despre infidelitate. Ai fost înşelată? Ce ai simţit în acele momente?
Celia: Da, am fost înşelată. A fost destul de sfâşietor, însă acum privesc acea experienţă cu alţi ochi. Fiecare vede iubirea în felul lui, chiar la finalul clipului există un citat care spune aşa: <Nu poţi să faci vreun rău când ai doar dragoste în suflet>. Pentru fiecare există cineva care poate să ofere acea linişte, acea încredere. Unde există durere adâncă, nu e iubire. Aşa că nu avem nimic de pierdut, şi ar trebui să primim acea experienţă ca pe o eliberare, chiar dacă pe moment e sfâşietor. Însă pe lângă asta, mă bazez mult pe lecţiile karmice, pe zicala <ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face>. În viaţă nimic nu e întâmplător! Aşa că nu fă nimic din ceea ce te-ar răni pe ţine şi acceptă orice ţi-a fost dat ca lecţie.

2e56x01.jpg

Celia, dezvaluiri, lansare videoclip, Karym, Ardeli, Celia inselata, La doua capete
Celia și Kemal s-au despărțit în 2010

Tu ai înșelat?

Când iubeşti nu ai cum să înşeli. Te doare tot ce-l doare şi nu accepţi gândul de a-i face rău.

Cum au decurs filmarile pentru noul clip?

A fost acel moment când am simţit că am păşit perfect pe calea destinului meu. Foarte des ne abatem de la calea noastră. Atunci când păşeşti perfect, îţi apar nişte confirmări şi ai o linişte şi mulţumire constantă.

Ce ne poti spune despre colaborarea cu Karym?

Exact cum spuneam mai devreme: "destin". A fost o colaborare necesară şi o să aducă bucurie fiecăruia dintre noi.

Familia te-a susținut în revenirea ta în muzică?

Da, mama mea ştie exact ce e în sufletul meu şi ce înseamnă vocaţia. Vocaţia înseamnă mult mai mai mult decât carieră, e ceva pentru care ai venit în viaţa asta şi e necesar pentru dezvoltarea şi pentru împlinirea ta. Mulţumesc, de asemenea, şi soţului meu pentru susţinere şi iubire! E liniştitor să îi ai aproape!

dsc_0209-2.jpg

Celia, dezvaluiri, lansare videoclip, Karym, Ardeli, Celia inselata, La doua capete
Celia a colaborat cu Karym pentru piesa "La două capete"

Ce ne poţi spune despre locul unde ai filmat clipul? Ştim că are o istorie interesantă.

Sunt pur şi simplu îndrăgostită de ţară noastră! Iar în Colibiţa am descoperit raiul pe Pământ, e un loc cu peisaje incredibil de frumoase şi am decis că aici trebuie neapărat să filmez videoclipul meu de revenire. În Colibiţa cantitatea de ozon este atât de ridicată, încât se poate spune că are cel mai pur aer din ţară. Aceeaşi cantitate de ozon se mai regăseşte în Alpii elveţieni. Într-adevăr, locul este plin de istorie. De exemplu, unde este lacul acum a fost un sat cu peste 800 de locuitori, însă localitatea a fost strămutată pe dealurile din apropiere, construindu-se lacul de acumulare. Vatra satului a fost atunci acoperită cu apă. Locuitorii spun că şi acum, când e secetă, se poate observa în lac turla bisericii din vechiul sat inundat. Exact la fel se întâmplă şi în județul Hunedoara, la lacul Cinciş, un alt loc minunat, acolo am avut ocazia, când eram copil, să observ turla biseticii într-un an foarte secetos. Avem o ţară minunată!

Loading...