Distracţia de luni seară din platoul „WOWbiz” o va costa scump pe Loredana Chivu (25 de ani)! Click! a aflat că şefilor ei nu le-a picat prea bine când au auzit că blonda face audienţă la un post concurent în condiţiile în care ea se află încă sub contract cu trustul Intact. Foc şi pară pe sexoasa blondă, aceştia au sunat-o şi au anunţat-o că trebuie să treacă pe la casierie, dar nu pentru o primă, ci pentru o amendă usturătoare.


Anul a început prost pentru Loredana Chivu. După ce a fost înlocuită la „Un show păcătos" de veterana Daniela Crudu (25 de ani), blonda a explodat şi nu şi-a ascuns supărarea nici în faţa şefilor. Ea le-a reproşat acestora că este singura asitentă tv care a fost aleasă de două ori prin votul publicului şi nu a fost numită aşa cum s-a întâmplat cu celelalte fete. Deşi a recunoscuit acest lucru în emisiune, Dan Capatos a trebuit totuşi să-şi ţină promisiunea făcută Danielei Crudu. Bruneta era aşteptată înapoi după ce va pune punct relaţiei cu fotbalistul Mihai Costea (26 de ani). Revenirea ei a agitat însă apele în echipa lui Dan Capatos, Loredana Chivu şi Ana-Maria Mocanu (27 de ani) fiind puse pe liber, dar păstrate totuşi în trust.

chivu.jpg

loredana chivu wowbiz
Loredana şi-a anunţat fericită admiratorii căopot vedea la Kanal D
foto: facebook

 

Ca să îi mai îndulcească un pic supărarea blondei, mai marii au chemat-o luni pe Loredana la redacţie. În spatele uşilor închise, acesteia i s-a propus să ocupe locul Mădălinei Bălan, actuala asistentă a lui Cristi Brancu, la „Agentul Vip".

Loredana s-a lăudat colegilor că a primit un job nou, ca asistentă, însă a refuzat. Postul i se pare o jignire la valoarea ei, aşa a ajuns în curtea concurenţei. Ea chiar şi-a anunţat fericită prietenii că o vor vedea la «WOWbiz». Gestul ei i-a înfuriat teribil pe şefii ei care i-au reamintit că încă se află sub contract cu trustul Intact. Loredana a fost amendată cu 20.000 de euro", au povestit, pentru Click!, surse din cadrul staţiei din Băneasa.

Contactată de Click!, Loredana a mărturisit că poartă negocieri cu mai multe trusturi, dar nu a bătut palma cu nimeni. Deocamdată este încă sub contract cu Antena 1. Dar nu știm ce urmează să se întâmple”, a completat PR-ul postului Antena 1.

Nu pot să vă zic nimic momentan dacă la Kanal D sau la alt trust. Dar sunt în discuţii, pentru un proiect", a declarat blonda, imediat după ce a ieşit din platoul „WOWbiz”.

 
 
Loading...