Noua colegă a lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş în emisiunea matinală "Cusurgiii" de la Radio 21 frânge zi de zi inimile ascultărorilor cu glasul ei suav. Nici nu este de mirare că tânăra ş-a ales cu o grămadă de admiratori, deşi aceştia nici nu au idee cum arată. Dacă ar cunoaşte-o sigur lista Marinei Neagu (27 de ani)ar deveni neîncăpătoare.


Evatualii pretendenţi trebuie să ştie însă că Marina pe cât este de frumoasă şi prietenoasă, pe atât e de căsătorită. Şatena a devenit soţia unul coleg de breaslă în vara anului 2012. 

marina_si_daniel.jpg

marina neagu nunta daniel nitoiu pro tv cusurgiii radio 21 mihai gainusa codrut keghes
Marina şi Daniel s-au căsătorit în vara lui 2012
Foto: arhiva personală

Marina se iubeşte cu verdeta Pro Tv, Daniel Niţoiu. Cei doi au făcut o nuntă ca în poveşti în urmă cu aproape trei ani, nasă de cununie fiind Monica Dascălu. Mireasa a atras privirile tuturor celor din jur cu o rochie Empire, datorită căreia a fost supranumită "Kate Middleton de România".

nunta.jpg

marina neagu nunta daniel nitoiu pro tv cusurgiii radio 21 mihai gainusa codrut keghes
Naşa mirilor a fost Monica Dascălu
Foto: Pro Tv

Marina a avut umerii pe jumătate acoperiţi cu dantelă şi părul împletit într-o coadă elegantă. Tânăra cocheatează de câţiva ani cu presa scrisă şi televiziunea. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi U.N.A.T.C.-ul,  secţia Arta Actorului, la clasa profesorilor Doru Ana şi Mircea Rusu. S-a specializat în Jurnalism Tematic şi a făcut un curs de Antreprenor în industrii creative.

marina_si_echipa.jpg

marina neagu nunta daniel nitoiu pro tv cusurgiii radio 21 mihai gainusa codrut keghes
Marina este colegă cu Găinuşă şi Codruţ Kegheş
Foto: arhiva personală

Deşi are doar 27 de ani, Marina are un CV impresionant. A fost prezentator de ştiri sportive, producător delegat, reporter şi Dj de radio. Acum împarte pupitrul cu Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş şi este preferata ascultătorilor masculini care îi fac complimente pe bandă rulantă în fiecare dimineaţă.  
Loading...