Joi, 25 februarie, fanii "Survivor - România" vor avea câteva surprize. În concurs intră noi concurenți, iar sursele Click! spun că sunt nume grele și cunoscute din showbizz-ul românesc. Click! a aflat cine ar fi noii concurenți care vor lupta în jungla din Republica Dominicană.


După ce Alexandra Stan și Simona Hapciuc au părăsit competiția "Survivor România", iată că noi nume se pregătesc să între în reality-showul filmat în Republica Dominicană.

 

andreea-antonescu-survivor.jpg

Andreea Antonescu, o nouă prezență sexy la Survivor România

 

Andreea Antonescu, la "Survivor România"?

Se aude că printre noii concurenții, care au fost deja pe lista rezervelor, se numără nume importante, iar Andreea Antonescu (38 de ani) ar fi una dintre vedetele care care s-a încumetat să participe la emisiune. Solista de la Andre, care a participat și la show-ul "Ferma vedetelor", a dispărut monentan din peisaj, iar de fiecare dată când am încercat să o contactăm, telefoanele ei au fost închise. Surse din apropierea ei spun că a plecat încă de săptămâna trecută în Republica Dominicană.

marius-craciun-castigator-ferma.jpg

Marius Crăciun, câștigătorul de la "Ferma vedetelor" 2019
foto: PRO TV

 

Marius Crăciun, fost câștigător la "Ferma vedetelor", pe lista noilor concureți de la Survivor

Un alt concurent cunoscut, despre care am aflat că ar intra în competiție, este Marius Crăciun, câștigător al emisiunii "Ferma vedetelor" de acum doi ani, și fost participant la "Ninja Warrior" (PRO TV). Nici el nu a putut fi contactat, fiind știut faptul că cei care intră în show își închid telefoanele și le lasă în grija echipei de producție.

 

Citește și:

Cine este Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma 2019. Iată-i povestea tristă de viață!

Survivor România 2021. Cine sunt cei patru concurenți noi care au intrat în competiție

INTERVIU EXCLUSIV Georgiana Lupu rupe tăcerea. Va câștiga SURVIVOR cel care a trădat-o? "S-au făcut și se fac strategii"
 

 
 
Loading...