În februarie a fost eliminată din reality-show-ul “Exatlon” (Kanal D), însă pentru ea revenirea în ţară a fost de bun augur, căci s-a putut ocupa de problemele de sănătate cu care s-a ales la concurs.


 Pe Claudia Pavel (33 de ani) am întâlnit-o joi, 12 aprilie, la inaugurarea unei clinici de recuperare medicală din zona Mihai Bravu, unde solista ne-a povestit despre problemele ei de sănătate, dar şi despre “Exatlon”, în general. “Am avut o accidentare destul de gravă, am avut o entorsă de gradul doi, nu mai aveam voie nici să sar, nici să alerg, dar am aflat asta abia în ţară, deci oricum ar fi trebuit să ies din competiţie. Cumva am avut noroc că am fost eliminată. Mă recuperez aici, la clinică, unde am găsit nişte medici extraordinari, care au dat de cap problemei mele. Chiar azi am făcut a opta şedinţă (n.r. de kinetoterapie) şi am fost fericită să constat că mă pot urca pe tocuri fără să mai am dureri”, ne-a spus Claudia.

claudia_exatlon.jpg

Claudia Pavel, Cream, Exatlon, culise Exatlon, Kanal D, entorsa, probleme de sanatate, Catalin Cazacu
Claudia Pavel a rezistat o lună în concurs
foto: Kanal D

Întrebată dacă îi este dor de Republica Dominicană, solista a surprins: “Sincer, nu! Am fost foarte fericită să fiu acolo, aş lua-o de la capăt oricând, dar odată ajunsă acasă la familie, la puiul meu, îţi dai seama că nu aş vrea să mai plec pentru nimic în lume”.

Solista ne-a vorbit şi despre relaţia ei cu sportivul Cătălin Cazacu, de care s-a apropiat în timpul concursului. “Între noi este în primul rând o prietenie foarte frumoasă, pentru că a fost o apropiere circumstanţială. Eu eram deja prietenă cu Giani Kiriţă, ei erau prieteni, aşa că noi trei am fost mai apropiaţi. Am fost apropiată şi de Anda Adam, Diana Belbiţă, Andrei Stoica, cam noi şase am fost mai legaţi. Cătălin, cu siguranţă, îmi va rămâne prieten, indiferent de situaţie, nu avem de ce să nu ne vedem”, ne-a mai spus Claudia.  

 
 
Loading...