Şoc! Cornel Galeş, care a murit într-un accident de maşină în Spania, acum 2 luni, este chemat la tribunal. Judecătorii au suspendat, pe moment, procesul pentru averea cântăreţei Ileana Ciuculete, unde văduvul fusese dat în judecată de băieţii acesteia, însă pe portalul instanţelor numele lui continuă să figureze în acest proces, unde, de altfel, va fi citată şi unica sa fiică, pe care o abandonase în copilărie.


Văduvul cântăreţei Ileana Ciuculete, Cornel Galeş, care s-a stins din viaţă la 60 de ani, pe 30 noiembrie 2019, într-un teribil accident de maşină, a lăsat în urmă o situaţie extrem de încurcată. Avea două procese pe rol cu băieţii din prima căsătorie a cântăreţei de muzică populară, Mugurel şi Cristian Sfetcu, pentru averea acesteia. La două luni şi jumătate de când a murit, numele lui Cornel Galeş apare  în continuare pe portalul ministerului de justiţie, pentru un proces la Judecătoria din Craiova, care va avea un nou termen, pe data de 5 februarie, cu băieţii Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş promisese să-i treacă pe numele său locuinţa în care stă Cristi, fiul cel mic al soţiei, şi nu s-a ţinut de cuvânt cât timp a fost în viaţă, aşa că acesta l-a dat în judecată. Şi cum văduvul Ilenei Ciuculete a murit, urmează să fie citată urmaşa de drept a averii bărbatului, Claudia Galeş, acum Stroe după căsătorie, unicul copil al acestuia.

2-bd-2-895561511.jpg

Cornel gales, Ileana ciuculete, baieti Ileana ciuculete, fata cornel gales, avere Ileana ciuculete
Casa din București pe care Galeș a vândut-o când artista era în spital

Din pricina relaţiilor tensionate pe care Galeş le-a avut cu familia sa, cu fata, dar şi cu fratele lui, Marian Galeş, aceştia nu au vrut să mai audă de el nici măcar după moarte. În calitate de moştenitoare a tatălui ei, ea este aşteptată cu o poziţie inclusiv în dosarul pentru averea Ilenei Ciuculete, proces suspendat momentan. În cazul în care Claudia nu se va prezenta la tribunal sau nu va avea o poziţie oficială privind averea lăsată de tatăl ei, din care Mugurel şi Cristian Sfetcu au de primit o cotă parte, stabilită de instanţă, din moştenirea Ilenei Ciuculete, bunurile acestuia vor fi vândute, ca băieţii să-şi recupereze partea lor.

2-bd-5-894155151.jpg

Cornel gales, Ileana ciuculete, baieti Ileana ciuculete, fata cornel gales, avere Ileana ciuculete
Claudia, singurul copil al lui Cornel Galeș din căsătoria cu Neli Pintoiu

”Am reuşit să iau legătura cu fata (Claudia - fata lui Cornel Galeş) şi aşteptăm o poziţie oficială a ei. Dacă nu va reacţiona în nici un fel, atunci bunurile tatălui ei vor fi vândute, ca băieţii să-şi primească partea lor. Ei nu vor nimic din ce nu li se cuvine, decât din moştenirea lăsată de mama lor. În privinţa procesului de la Craiova, pentru locuinţa lui Cristi, obligatoriu procedura se va face chiar dacă fata nu se va prezenta. Dar va fi şi ea citată”, ne-a declarat avocatul Răzvan Socoteanu, apărătorul lui Mugurel şi Cristian Sfetcu. Totuşi, apropiaţii susţin că fata lui Galeş nu şi-ar dori ca ea să intre în posesia moştenirii şi nici să fie deranjată în aceste procese.

2-bd-3-895151.jpg

Cornel gales, Ileana ciuculete, baieti Ileana ciuculete, fata cornel gales, avere Ileana ciuculete
Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al cântăreței

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuia să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu rămăsese mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i s-a cuvenit, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor.

2-bd-4-89451511.jpg

Cornel gales, Ileana ciuculete, baieti Ileana ciuculete, fata cornel gales, avere Ileana ciuculete
Cristian Sfetcu, fiul cel mic al Ilenei

Însă instanţa a respins partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila artistei. Galeş n-a avut relaţii bune cu fata lui şi nici cu prima soţie, pe care le-a părăsit pentru Ileana Ciuculete, iar cu fratele lui, Marian, s-a certat pentru averea tatălui. Aşa a ajuns să fie înmormântat de străini, respectiv de fosta lui iubită, Viviana.

Cornel Galeș a fost înmormântat lângă «zânica» lui

2-bd-6-895151.jpg

Cornel gales, Ileana ciuculete, baieti Ileana ciuculete, fata cornel gales, avere Ileana ciuculete
Cornel Galeș a fost căsătorit timp de 25 de ani cu Ileana Ciuculete

La 2 ani şi 9 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a fost îngropat lângă femeia vieţii sale, în cavoul acesteia din Cimitirul Străulești. Văduvul Ilenei Ciuculete a murit într-un tragic accident de mașină petrecut în Spania pe data de 30 noiembrie 2019, iar cântăreața a decedat pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la vârsta de 64 de ani. Ileana Ciuculete suferea de ciroză într-un stadiu avansat din cauza unei hepatite C, iar medicii n-au mai reușit să o salveze.

 
 
Loading...