E oficial! Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la ora 16:00, la notar, în Constanța, după o căsnicie care a durat 5 ani. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acționar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă.


Cristi Borcea a fost scos din pușcărie, de la Poarta Albă, special pentru a semna actele de divorț.

Deşi s-a vorbit despre o împăcare între cei doi, după întoarcerea Alinei din America, iată că soţii Borcea au decis totuşi să își urmeze separat drumurile în viață. Alina Borcea se va întoarce în SUA pentru a-și reface viața în timp ce Cristi Borcea mai are să își ispășească pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor”.

 

Ce planuri are Alina Vidican după divorț EXCLUSIV

dc_0077.jpg


Alina şi Cristi Borcea divorţează după cinci ani

Alina Borcea va locui în America

foto_5-25col-16cm.jpg


Alina Borcea şi-a făcut deja câteva intervenţii estetice

Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia să Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de aproape un an. Totul s-a terminat însă când Valentina Pelinel, despre care toată lumea bănuia că îi este amantă lui Borcea, a anunţat că va deveni mamă.  În urmă cu o săptămână, soţii Borcea au decis să divorţeze prin procedura medierii. Apropiaţii Alinei spun că aceasta va locui de acum încolo în America, alături de copii. La capitolul fizic, tânâra a afişat deja un look mult îmbunătăţit: silicoane şi o intervenţie la faţă.

Dana Săvuică se ocupă de afaceri 

La început de an, prima care a declarat că a încheiat o frumoasă relaţie de 26 de ani a fost Dana Săvuică. 

“La noi nu s-a întâmplat nimic spectaculos! Au fost ani foarte frumoşi, pe care i-am trăit împreună, am clădit o familie împreună, avem un copil, dar tocmai din respect pentru această dragoste care ne-a unit şi pentru pasiunea care a fost între noi, am considerat că la un moment dat trăgeam prea tare la căruţă. În momentul în care lucrurile n-au mai fost aşa cum ar trebui să fie, am considerat că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul nostru. Este mult mai important să rămâi cu amintiri frumoase în spate, decât să rămâi într o căsnicie care poate nu îţi mai oferă ceea ce îţi doreşti tu, de la partener şi viceversa şi atunci încep certuri, discuţii, alte chestii mai neplăcute”, a mărturisit Dana Săvuică. 

Ea şi-a făcut un blog, se ocupă mai mult de afaceri şi călătoreşte şi le împărtăşeşte impresii fanilor.

Cristina Spătar are deja contracte

“Regina R & B”, Cristina Spătar este de trei zile, în acte, o femeie liberă. Ea a pus punct la notar mariajului cu omul de afaceri Alin Ionescu. “Din punctul meu de vedere, nu am greşit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze nu am greşit niciodată, într-o căsnicie de 9 ani. Eu consider că, practic, am fost o femeie care a ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat dimineaţă şi se ocupă foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul întâi. Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi”, spunea Cristina Spătar. 

De acum încolo, se va descurca pe cont propriu din punct de vedere financiar: şi-a programat mai multe concerte, vrea să se lanseze în afaceri cu haine şi nu refuză contractele de publicitate.

Valentina Ionescu a slăbit peste 10 kg

O poveste de dragoste de 17 ani s-a terminat urât pentru cântăreaţa de muzică populară. Valentina Ionescu şi soţul ei au avut o relaţie de iubire de 17 ani, din care s-a născut fiul lor. La scurt timp după ce băieţelul a venit pe lume, a început scandalul. Bărbatul era tot timpul nemulţumit, îi vedea partenerei toate defectele şi până la momentul la care el şi-a găsit pe altcineva nu a mai fost decât un pas. “După o excursie în Turcia, am venit cu soţul meu acasă, iar vecinii m-au anunţat că vrea să divorţeze, după 17 ani de relaţie, dintre care 15 de căsătorie. Avem un fiu de aproape 13 ani. Şi am zis ok, divorţăm, din ce motiv? Şi mi-a zis că e din cauza mea şi că nu ştie ce mai vrea. Ideea este că e o femeie la mijloc. Despărţirile se produc, asta e, dar m-a deranjat minciuna. Eu am încercat de trei ori să divorţez, dar el m-a întors din drum. În ianuarie m-am trezit cu un plic cu 10.000 € şi mi-a spus să plec. M-a înşelat, dar voia să par eu vinovată”, spune ea. De atunci, Valentina a slăbit 10 kg. 

 

Alina Borcea: «Pelinel mă aruncă în stradă cu doi copii!»

alina.jpg


Soţia lui Cristi Borcea a luat foc când a aflat că «rivala» s-a mutat în vila din Pipera, unde a locuit ea până acum o lună

Alinei Borcea i s-a umplut paharul! Actuala soţie a omului de afaceri închis la Jilava a plecat în urmă cu o lună în America, împreună cu cei doi copii, însă a luat foc când a aflat că rivala Pelinel s-ar fi mutat în vila din Pipera.

pelinel.jpg


Valentina Pelinel îi va dărui lui Cristi Borcea un băiețel, al șaptelea moștenitor al afaceristului

„Şi la Boureanu a venit în casa unde el a stat cu fosta soţie, acum vrea să se mute în casa mea. Valentina Pelinel nu a fost în stare să-şi facă o casă, stă şi pândeşte şi vrea casele construite şi muncite de altele. Asta este Pelinel. Vânează averi”, a declarat Alina Borcea, în exclusivitate pentru Click!

vila-borcea.jpg


Vila din Pipera unde s-a mutat Pelinel

Fotoreporterii Click! au surprins-o în urmă cu câteva zile pe Valentina Pelinel intrând în curtea vilei din Pipera a familiei Borcea, gest care demonstrează clar că este noua „şefă” în sufletul omului de afaceri. Întrebată de Click! despre această „mutare surpriză”, fotomodelul a ocolit subiectul.

„Eu nu verific istoricul unei case, cine unde a stat. Nu ştiu unde, în Pipera, m-aţi fotografiat voi, pentru că eu merg în multe locuri într-o zi”, s-a mulţumit să ne spună ea.

Nu a trecut nici o lună de când actuala soţie a lui Cristi a plecat cu cei doi copii, George Alexandru (3 ani) şi Gloria Elena (10 luni), şi cu opt geamantane uriaşe din vila cochetă unde a locuit după ce a devenit, în 2011, doamna Borcea. În plus, deocamdată, cei doi sunt în continuare soţ şi soţie în acte, ei stabilind că Alina pleacă în America pentru ca toată lumea să aibă timp să se gândească în linişte la viitor. Iată însă că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele „din târg”, pentru că Pelinel s-a grăbit, mai ales că luna viitoare devine mămică.

Deranjată de gestul blondinei, Alina nu mai vrea s-o menajeze şi nici să tacă. ”Eu cu Cristi am construit două case şi ea acum mă aruncă în stradă cu doi copii. Vrea să se instaleze la masa pusă. Dacă îmi lipseşte ceva din casă, şi un fir de aţă, o să sun la poliţie”, ne-a mai spus revoltată Alina Borcea.

 

EXCLUSIV Alina Borcea, lăsată fără niciun ban de Cristi!

2-3-bd-foto-3-2coloane.gif


În martie, Alina și-a luat copiii și a plecat în America, unde va sta câteva luni

Un divorţ rapid la notar, asta îşi doreşte acum Cristi Borcea (46 de ani), pentru a-şi putea vedea liniştit de relaţia pe care o are cu Valentina Pelinel (35 de ani).  ”S-a semnat o procură premergătoare între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului.  Procura este pentru introducerea acţiunii la notar, divorţul urmând să se pronunţe în termen de 30 de zile”, a declarat pentru Click!  avocata lui Cristi Borcea, Lilica Poppa.  Fostul boss dinamovist aşteaptă acum un semn de la soţia sa, plecată luna trecută în America, pentru a putea deveni un bărbat liber. Alina trebuie să anunţe când se întoarce în ţară pentru a depune din timp procura la notar. 

În plus, actuala soţie trebuie să fie de acord nu numai cu separarea oficială, ci şi cu condiţiile impuse de Borcea. ”I-a oferit doar o sumă lunară pentru întreţinerea celor doi copii ai lor în America, însă şi aici are pretenţii de la ea. Cei mici, Alexandru şi Gloria, vor trebui să meargă la grădiniţe şi şcoli de stat, pentru că el nu va plăti decât lecţii particulare sportive sau alte activităţi pe care vor dori să le facă copiii lui. Probabil, ea va trebui să-şi găsească un loc de muncă”, au dezvăluit pentru Click! surse din apropierea familiei Borcea. 

Alina nu primeşte nici o proprietate de la Borcea, pentru că nu au cumpărat nimic împreună, în timpul căsniciei. Şi apartamentul în care stă acum la Miami, care valorează milioane de euro, este tot pe numele lui. Timişoreanca a rămas şi fără afacerea de care se ocupa în România, ştrandul, pe care i l-a predat Mihaelei Borcea, înainte să plece din ţară. 

Cu atâtea condiţii, Alina ar putea să nu se grăbească să ajungă în faţa notarului pentru a divorţa, până cel târziu în 30 iunie, aşa cum vrea Cristi Borcea. Ar rămâne fără avere, fără soţ şi, mai presus de toate, i-ar lăsa cale liberă Valentinei Pelinel pentru a fi fericită alături de bărbatul pe care ea l-a aşteptat mai bine de opt ani pentru a o duce la altar. 

2-3-bd-foto-2-2coloane.gif


Alina Borcea și fosta soție a dinamovistului, Mihaela, s-au ocupat împreună de afacerile familiei

Click! spune

Alina și Cristi Borcea s-au căsătorit cu mare fast în 2011, după o iubire „clandestină” care durase mai bine de șapte ani. Au împreună doi copii, pe George Alexandru (4 ani) și Gloria Elena (10 luni). Deși se declara cel mai fericit om din lume când s-a căsătorit, Borcea o înșela pe Alina cu Valentina Pelinel. Primele zvonuri despre divorț au apărut când fotomodelul a anunțat că e gravidă.

Pelinel, haine de mii de euro

2-3-bd-foto-5-2coloane.gif


La Târgul de nunți, într-o rochie de 1.500 €

A fost tot timpul cochetă și s-a remarcat prin ținutele ei de firmă, însă acum Valentina Pelinel pare să „alimenteze” zvonurile că Borcea îi face toate poftele, oricât de scumpe ar fi. Iubitul din pușcărie i-a închiriat un apartament de lux în nordul Capitalei și nu se uită la bani când vine vorba de blonda care îl va face tătic pentru a șaptea oară. Spre exemplu, la Târgul de Mirese care s-a desfășurat la finalul lunii martie la Palatul Parlamentului, frumoasa blondină a etalat o ținută care a costat 2.500 de euro (rochița înflorată, 1.500 de euro, iar pantofii nude figurează cu un preț de 1.000 de euro pe site-ul unui celebru brand). La lansarea site-ului Marinei Almășan, Pelinel a afișat o ținută de 5.000 de euro (pantofi, rochie și geantă de fițe).

2-3-bd-foto-4-15coloane-sa-intre-ea-toata.gif


Pelinel, în ţinută de 5.000 €

 

 
 
Loading...