A fost campioana sezonului cinci al emisiunii-concurs “Vocea României”! Componentă a echipei lui Tudor Chirilă, a fost preferata publicului şi a luat premiul de 100.000 de euro. Visul Cristinei Bălan era să se mute la ţară. În 2017 a reuşit să-şi construiască o casă la 15 kilometri de Capitală, unde stă alături de familie şi de socri.


Cristina Bălan (36 de ani) era hotărâtă să investească o parte din cei 100.000 de euro într-un centru destinat copiilor cu sindromul Down. 

Din cauza birocraţiei, solista şi soţul ei, muzicianul Gabriel Bălan, au întâmpinat obstacole, aşa că au renunţat deocamdată la acest proiect. În schimb, cei doi au reuşit să-şi vadă împlinit un alt vis: acela de a evada din nebunia Capitalei. 

Astfel, din acest an, soţii Bălan şi cei doi puşti, Toma David şi Matei Nikolas, au izbutit să se mute la ţară, într-o căsuţă ridicată în curtea socrilor, la 15 kilometri de Bucureşti, într-o comună vestită pentru hărnicia sătenilor. 

c32-3-bd-3-2col.jpg

Juniorii Cristinei stau în curte cât e ziulica de lungă

Cristina şi Gabriel au fost prezenţi, marţi seară, la lansarea piesei şi a videoclipului „Sertar cu amintiri”, la care solista a lucrat cu echipa lui Smiley de la HaHaHa Production, deşi antrenor la “Vocea României” i-a fost Tudor Chirilă. Soţii Bălan au povestit, în exclusivitate pentru “Click!”, despre noua lor locuinţă. 

“A fost o schimbare radicală, mai ales pentru copiii noştri, Toma şi Matei, care acum au patru ani jumătate”, spun Cristina şi Gabriel. 

c42-3-bd-5-2col.jpg

Juniorii Cristinei stau în curte cât e ziulica de lungă

“Acum facem naveta. Părinţii lui Gabi şi-au cumpărat casa acum 15 ani şi ne-am construit o casă, cu banii de la «Vocea României», în curtea socrilor. Dimineaţa, micuţii rup uşa în două, stau afară tot timpul, iar seara se lasă cu lacrimi şi suspine, întrucât nu vor să mai intre în casă. Avem patru câini şi 11 pisici. Mama lui Gabi tocmai a luat 30 de găini de ouă, fiindcă noi nu mâncăm carne. La ţară simţi că trăieşti, ai aer curat. Puştii încă nu merg la grădiniţă, fiindcă sistemul nu asigură grădiniţe pentru copii cu nevoi speciale. De aceea, vrem să facem «Tabăra de zâmbete», destinată puştilor cu sindrom Down. Anul viitor vrem să facem primul pas cu MagicCamp, alături de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii”, mărturisesc soţii Bălan. 

c52-3-bd-4-2col.jpg

Animăluţele, bucuria celor mici

A impresionat publicul în finală

Cristina Bălan a participat în 2015 la “Vocea României”. 

Solista a ales echipa lui Tudor Chirilă, mutare care s-a dovedit inspirată. În finala show-ului difuzat de Pro TV, cântăreaţa i-a învins pe Tommi Weisbuch (echipa lui Marius Moga) și pe concurenţii de culoare Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye (echipa lui Smiley). 

Cristina a impresionat publicul cu inflexiunile şi cu emoţia din vocea ei, adjudecându-şi marele premiu de 100.000 de euro.

Impact a rupt topurile la începutul anilor 2000

În 1999, Rareş Timiş şi Cristina Haios (acum Bălan) au înfiinţat, la Timişoara, trupa Impact. 

Cei doi au rupt topurile muzicale cu piese ca “Babe”, “Săpun” şi, mai ales, “Te iubesc”. 

c62-3-bd-6-2col-trupa-impact.jpg

Cristina şi Rareş i-au înnebunit pe adolescenţi acum 15 ani

În 2010, Rareş a părăsit formaţia şi a plecat în Africa, dornic de aventură. A dormit sub cerul liber şi a călătorit pe continentul negru, alegându-se, pentru o perioadă, şi cu malarie. Rareş s-a întors în România, dar nu mai produce muzică.

zoot.ro%20

 
 
Loading...