Mămică cu normă întreagă este Valentina Pelinel pentru care creşterea celor trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea a devenit principalul ei obiectiv. Blondina are grijă de casă, da şi de ea. Atunci când timpul îi permite, proaspăta mămică se recuperează după sarcina gemelară, la sala de fitness a bunei ei prietene Luminita Nicolescu, unde obisnuieste sa mearga de ani buni. Fotoreporterii Click! au surprins în imagini cateva ore dintr-o zi a Valentinei Pelinel.


Valentina Pelinel (38 de ani) a dat de ceva timp podiumul de modă pe viaţa de familie, ipostază care o prinde foarte bine. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină, proaspăt coafată, în timp ce se plimba prin mall. Îmbrăcată lejer, în trening bleumarin şi pantofi sport albi, soţia lui Cristi Borcea a întors multe priviri în centrul comercial unde a ieşit la o scurtă sesiune de shopping.

 • valentina pelinel
  Blondina a scurtat timpul petrecut la mall
  foto: Mihai Ionescu
 • valentina pelinel
  Valentina Pelinel a optat pentru un trening şi pantofi sport
  foto: Mihai Ionescu
 • valentina pelinel
  Valentina Pelinel a făcut o sesiune scurtă de cumpărături la mall
  foto: Mihai Ionescu
 • valentina pelinel mall
  Valentina Pelinel a aajuns într-un suflet la maşina care o aştepta în faţa centrului comercial
  foto: Mihai Ionescu
 • valentina pelinel mall
  Valentina Pelinel, într-o ţinută sport lejeră, dar coafată proaspăt cu bucle
  foto: Mihai Ionescu
 • valentina pelinel grimase
  Blondina s-a asigurat că absenţa ei nu a supărat pe nimeni
  foto: Mihai Ionescu
1/6

Nu a poposit prea mult, căci şoferul o aştepta cu morotul pornit în faţa mall-ului. A luat ceva de mâncare de la o patiserie renumită şi-a clătit ochii în vitrinele magazinelor şi s-a întors rapid la copiii care probabil o aşteaptau în maşină. Ca să îndulcească parcă absenţa, Valentina i-a făcut să zâmbească pe cei mici, cu diferite grimase, apoi s-a urcat pe scaunul din dreapta şi a plecat spre casă, lasându-se condusă de soferul familiei.         

Fericirea Valentinei Pelinel alături de Cristi Borcea a durat doar 7 luni 

cristian-borcea-valetina-pelinel

cristian borcea si valentina pelinel
Cristian Borcea a lipsit şi de la naşterea gemenelor, aşa cum a făcut şi atunci când Milian a venit pe lume, în anul 2016
Foto:Arhivă personală

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți, la 1 martie, dar evenimentul fericit a fost umbrit de absenţa celui mai important bărbat din viaţa blondinei. Cristi Borcea s-a putut bucura de doar șapte luni alături de familia sa, atât cât a fost liber între cele două condamnări. Fostul acționar dinamovist a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. El s-a predat autorităţilor de la IPJ Ilfov la 8 februarie. 

Valentina Pelinel a părut mai fericită ca niciodată în brațele lui Cristi Borcea, în cele șapte luni în care afaceristul a fost în libertate. De ziua lui, pe 17 ianuarie, fostul manechin i-a transmis un mesaj emoționant.

„Unul lângă altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl prespect și îl admir, La mulți ani iubirea mea”, a scris Valentina Pelinel, pe pagina ei de Instagram.

Cristi Borcea are 9 copii

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo este tatăl a 9 copii cu patru femei.

În afara celor trei pe care îi are de cu Valentina, afaceristul mai are 6 moştenitori cu alte 3 femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a întâlnit-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 11 ani.

Nu au rămas împreună, însă Borcea îi achită 1.500 de euro lunar pensie alimentară, în plus i-a asigurat un apartament de lux şi o maşină mamei fetei. Şi, în timp ce avocata îl dădea în judecată pentru stabilirea paternităţii, Borcea devenea din nou tătic. Alina i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani).

Citeşte şi:

Cât scoate Borcea din buzunar pentru ca Valentina Pelinel să nască în lux!

Valentina Pelinel, totul despre sarcina cu gemene și pregătirile pentru naștere

 

 

  

 

 
 
Loading...