75 de ani a împlinit luni, 19 iulie, marele nostru tenisman Ilie Năstase. A serbat în locul în care este nelipsit de vreo 30 de ani, și anume pe plaja de la Vox Maris, cu un meniu special pregătit pentru el, cu fructe de mare, caviar și șampanie. Dacă dățile trecute aniversările semănau cu niște petreceri de nuntă, anul acesta, pentru prima dată, a avut alături doar soția și un cuplu de prieteni. Copiii și apropiații l-au sunat.


În fiecare an, Ilie Năstase era sărbătorit cu fast. Cu sute de persoane, mulți oameni importanți din lumea suportului alb și persoane publice veneau să îi ureze "la mulți ani" și să se distreze până în zori. De la Ion Țiriac, până la prințul Albert de Monaco se numărau printre invitați, iar aniversările arătau cel puțin ca niște nunți.

piscina-vox-maris.jpg

Ilie Năstase, petrecere la piscină
foto: Facebook

De data aceasta, omul care a dus numele țării noastre peste tot în lume a ajuns să aprecieze liniștea și și-a dorit o aniversare mai atipică, dacă o putem numi așa. Luni, Ilie Năstase a împlinit vârsta de 75 de ani și a avut-o alături doar pe soția sa, Ioana Năstase, dar și un cuplu de prieteni vechi, din Piatra Neamț. Fiicele sale nu au fost prezente, dar l-au sunat să îl felicite. Au luat cina la Vox Maris, un loc arhicunoscut în Costinești, preferat de sărbătorit mai ales că este nelipsit de acolo de vreo 30 de ani încoace, iar bucătarul a preparat un meniu special pentru clientul special al locației: caviar, fructe de mare și șampanie bună.

img-20210720-wa0004.jpg

Ilie Năstase a stat toată seara în brațele soției
foto: arhivă personală

Ilie Năstase: "Am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea"

"A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște. Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită", a spus Ilie Năstase, contactat de Click! Urările de "la mulți ani" și cadoul Ioanei i-au bucurat ziua. Spune că are de toate și nu își mai dorește alte lucruri, ca în tinerețe.

ioana-ilie-nastase.jpg

"La mulți ani, dragul meu soț", a scris Ioana, pe Facebook
foto: Facebook

Ilie Năstase: "Nu prea am nevoie de nimic, am de toate"

"M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie, și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia. Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate. Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării (râde). Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om", ne-a mai spus Ilie Năstase. Marele tenisman se va întoarce astăzi sau mâine în București, însă doar pentru a-și rezolva anumite lucruri și poate să ciocnească un pahar cu bunul lui prieten de o viață, frate de rachetă, și anume Ion Țiriac. 

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț: "Ilie Năstase are nevoie de mine, de ajutorul meu"

EXCLUSIV Ioana Năstase, vacanță în Grecia cu crize de gelozie: "Ilie m-a rugat să nu plec fără el"

 

 
 
Loading...