Visul Biancăi de a se muta la curte este aproape să se îndeplinească. Fosta doamnă Slav şi-a scos apartamentul cu două camere pe care îl deţine într-un complez rezidenţial la vânzare şi aşteaptă să-i preda cheile noului proprietar.


Bianca Drăguşanu şi-a dorit dintotdeauna să locuiască într-o casă mare cu curte şi grădină, unde căţeii şi de ce nu copiii, să se joace în voie. Dacă până acum era doar o idee, iată că fosta asistentă tv a trecut la fapte. Şi-a scos apartamentul la vânzare. 

"Blondă, înaltă, vând apartament în complex Emerald", aşa sună anunţul cu care blonda speră să aibă noroc şi să găsească repede un cumpărător.

Bianca Drăgușanu, apartament 2.jpg

Bianca Dragusanu apartament Tei Slav
Drăgușanca vinde apartamentul parțial mobilat
foto: arhiva personală

Pentru mai mulţi sorţi de izbândă, Bianca Drăguşanu a postat oferta pe pagina ei oficială de Facebook, nu de alta dar poate vreun admirator ar vrea să locuiască în cuibuşorul ei de nebunii.

Bianca Dragu;anu, apartament 1.jpg

Bianca Dragusanu apartament Tei Slav
Bianca vrea 140.000 de euro pe apartamentul scos la v\nzare
foto: arhiva personală

"Bianca a văzut în ultimele luni câteva terenuri şi case din nordul Capitalei. Vinde apartamentul din complexul rezidenţial cu 140.000 de euro, parţial mobilat, şi speră să-şi poată achiziţiona o casă «la roşu» (n.r. construcţie fără finisaje şi fără instalaţii electrice şi racorduri la utilităţi) în Pipera. A contactat o agenţie imobiliară pentru a urgenta lucrurile. Ca să ajungă însă să facă acest lucru, trebuie să găsească un cumpărător, pentru că locuinţa pe care a pus ochii nu este deloc ieftină. Preţul ajunge undeva la peste 250.000 de euro. Este vorba despre o casă spaţioasă, cu o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, curte şi două garaje", ne-a povestit o apropiată a fostei doamne Slav. 

bianca_si_victor.jpg

bianca dragusanu, victor slav, apartament vanzare, casa, curte
Bianca şi Victor sunt din nou împreună de câteva luni
Foto: Facebook

Imediat după divorţul din primăvară, Biancăi i-a încolţit în gând să-şi vândă apartamentul, pentru că voia o casă la curte. Ocupată până peste cap cu proiectele tv în care a apărut, "Poftiţi pe la noi" şi "Splash! Vedete la apă", dar şi cu amenajarea atelierului de croitorie, blonda a lăsat în plan secund problema locuinţei de care se pare că s-a ocupat intens în ultimele luni.

Bianca Drîguşanu şi-a cumpărat apartamentull în urmă cu trei ani pe vremea când era asistentă la emisiunea lui Dan Capatos. 

 
 
Loading...