Fanii reality-show-ului „Ferma – Un nou început” de la PRO TV sunt cu ochii pe cele două cupluri bine sudate: Brigitte Năstase cu Florin Pastramă şi Diana Belbiţă cu Marius Crăciun. Deşi au multe în comun şi le stă tare bine împreună, iată că perechea de sportivi îşi va spune Adio!, după stingerea reflectoarelor. Diana a acceptat un contract ca luptătoare, peste hotare.


Tinerii luptători Diana Belbiţă (22 de ani) şi Marius Crăciun (23 de ani) s-au remarcat încă de la începutul reality-show-ului, având multe puncte în comun. Amândoi sunt sportivi, au luptat mult ca să ajungă în vârful clasamentelor şi aveau un palmares care le-a sporit popularitatea. Diana Belbiţă s-a remarcat la emisiunea „Exatlon” (Kanal D), iar Marius Crăciun, la „Ninja Warrior” (PRO TV). Tânărul a avut o copilărie dificilă „A fost complicată, cu multe întâmplări şi probleme. În viaţă, mi-e frică să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi”, spunea el.

12_4.jpg

Cei doi s-au hârjonit şi în dormitor

Ea nu suportă pămpălăii

Din păcate, tatăl lui Marius a fost diagnosticat cu Alzheimer, o afecţiune degenerativă progresivă a creierului: „Confidenţi îmi sunt ambii părinţi. Cu tata vorbeam înainte să se îmbolnăvească, dar acum discut mai multe cu mama. Am o relaţie bună cu ei”, spune şarmantul concurent plin de muşchi. O legătură excelentă are însă şi cu partenera lui de show, Diana Belbiţă, cu care s-a cuplat în timpul emisiunii. Însă între ei doi nu poate fi mare dragoste, căci ambii pun acum cariera sportivă pe primul loc. Înainte de a intra în „Fermă”, Diana ne-a spus ce bărbaţi taie din start de pe listă: „Nu îmi plac băieţii pămpălăi care fac efectiv ce le zic eu. Atunci nu mai e nimic interesant. Dar nu îmi plac nici aceia încăpăţânaţi care au senzaţia că dacă ei zic ceva eu trebuie să fac ca ei.

12_5.jpg

La duel, s-au luptat legaţi la ochi

Mi-ar plăcea să ne completăm, să ne şi ciondănim, dar să ne şi treacă foarte repede. Nu cred că am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat”. Şi visurile ei sunt pentru moment pe plan profesional: „Ştiu că într-o zi voi ajunge în UFC (cea mai mare competiţie de arte marţiale – n.r.). Ştiu că va fi o realitate”. 

Şi se pare ca este foarte aproape de a semna un contract cu UFC. Din păcate, pentru cuplul format în „Fermă”, sau din fericire pentru ea, Diana va pleca după încheierea filmărilor pentru PRO TV în Canada, unde va sta aproximativ şapte-opt luni. Ea se va pregăti şi se va acomoda, după cum ne-a declarat managerul ei, Sebastian Vieru. „Diana e cea mai bună luptătoare de Local Kombat de la noi. Va urma pentru ea o perioadă frumoasă şi fructuoasă din punct de vedere sportiv”, ne-a mai spus managerul ei. „Sunt un pic cam arogantă acum (râde), mă consider o femeie cu atitudine, care are un punct de vedere şi şi-l susţine pâna la capăt. Dacă vreau ceva, nu prea accept să mi se spună că nu e OK. Nu am foarte multă încredere în oameni, port oarecum un scut de protecţie în faţa celor din jurul meu. Cine reuşeşte să treacă peste acest scut poate să mă cunoască întru totul, de-asta nici nu am foarte mulţi prieteni”, a mai spus tânăra care şi-a amintit, cu acest prilej, şi de anii copilăriei:. „De când am intrat în lumea sportului, nu prea a mai fost copilărie, nu mai aveam timp să merg să mă joc cu vecinii. Mergeam la antrenamente, plecam de acasă la ora 6.30 dimineaţa, făceam naveta, terminam şcoala la ora 14.00, apoi aveam antrenament după-amiază. Iar când ajungeam acasă trebuia să îmi fac temele pentru a doua zi şi să-i ajut şi pe ai mei, inclusiv la muncile câmpului, adunat fân, deşi eram megaobosită. După 11 ani, nu am mai avut copilărie”, a încheiat ea. 

12_8.jpg

Diana a fost la ”Exatlon” (Kanal D)

Dincolo de relaţia cu Diana Belbiţă, se zvoneşte că Marius Crăciun ar fi marele câştigător al reality-show-ului „Ferma” şi al celor 50.000 de euro puşi la bătaie de PRO TV.

 

Bate de rupe, dar  uneori o şi încasează

Diana Belbiţa s-a descurcat de minune, anul trecut, şi la celebrul concurs ”Exatlon” (Kanal D), filmat în Republica Dominicană, unde a tras enorm pentru marele premiu de 100.000 de euro. Nu a câştigat banii şi nici trofeul, însă concursul i-a adus celebritatea şi încă un contract, la ”Ferma”. Luptătoarei i se mai spune şi ”Prinţesa Războinică”, reuşind performanţa de a trânti la pământ adversarele în doar 20 de minute de la debutul meciului.  Însă o şi încasează adesea când întâlneşte în ring o adversară mai puternică decât ea, dovadă stând şi şocantele fotografii postate de ea pe Facebook.

 

Loading...