Turiştii care au fost în weekend pe Litoral şi-au clătit ochii cu două frumuseţi autohtone, sexy din cap până-n picioare: Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, şi solista Ruby.


Dorian şi bruneta lui dotată au oferit privitorilor câteva scene fierbinţi în apă, iar Ruby cu iubitul tatuat s-au dezlănţuit la piscină. Musculoşi, tatuaţi şi bombe-sexy pe plaja din Mamaia.

d212-13-vedete-dorian-sarut.jpg

Cei doi s-au încins şi la propriu, şi la figurat. S-au răcorit în apă
Foto: Mihai Ionescu

Şi celebri pe deasupra! Solistul Dorian Popa (27 ani), care acum e şi jurat în emisiunea “Plasa de stele” (Antena 1), a devenit cunoscut de ­puşti şi tot de atunci e precum un magnet pentru femeile frumoase şi sexy.

d312-13-vedete-ruby-1.jpg

Sutienul lui Ruby, mult prea mic pentru silicoanele solistei
Foto: Mihai Ionescu

El are însă ochi doar pentru una singură. De trei ani încoace, Dorian se iubeşte cu designerul Claudia Iosif (33 ani), o brunetă “tunată”, care ar putea câştiga oricând titlul “Miss Playboy”. Dar nici el nu e mai prejos, căci poţi studia anatomia pe muşchii lui încordaţi. În weekend, cei doi au oferit un spectacol sexy la Mamaia, iar turiştii s-au holbat ca la filmele interzise minorilor.

d412-13-vedete-ruby-2.jpg

Solista şi iubitul ei şi-au scos la piscină colecţia de tatuaje
Foto: Mihai Ionescu

Mai întâi, Dorian şi iubita sexy şi-au uns trupurile cu ulei, după care au intrat în apă şi au început să se giugiulească în valuri. Nici nu ştiai unde să te uiţi mai întâi, la muşchii lui Dorian sau la silicoanele Claudiei. Tot la Mamaia, o altă bombă-sexy: miniona Ruby (27 de ani), Ana Claudia Grigore pe numele ei din buletin. Cântăreaţa nu a aşteptat să “stingă lumina”, ca în piesa ei de debut, şi a oferit un show sexy la piscină, alături de iubitul ei, dansatorul Adrian Robert.

d512-13-vedete-ruby-3.jpg

Celulita n-a avut milă nici măcar de fundul sexy al lui Ruby
Foto: Mihai Ionescu

Ruby s-a aplecat de mai multe ori, pentru ca fesele ei să aibă parte de toată atenţia şi şi-a aranjat sutienul, mult prea mic pentru silicoanele ei uriaşe. Şi dacă Dorian cu Claudia au atras atenţia cu trupurile lucrate la sală, Ruby şi Adrian au făcut furori cu tatuajele.

Nici Crina Matei n-a avut răbdare până în dormitor

d612-13-vedete-crina-matei.jpg

Crina Matei şi noul ei iubit fotomodel stau toată ziua buză-n buză

Crina Matei (43 de ani) îşi trăieşte povestea de dragoste la cote maxime, alături de manechinul Bogdan Zamfir. Blonda şi noul ei iubit, de care este foarte îndrăgostită, se află în continuare pe Litoral, unde fac risipă de gesturi tandre. Actriţa prezintă câteva evenimente la mare, iar în timpul liber se dedică exclusiv amorului. Crina şi partenerul ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în ipostaze tandre, la piscina hotelului. Probabil preludiul a fost continuat în cameră.
 
 
Loading...