Talentul se moşteneşte în familia artiştilor Dana Nălbaru - Dragoş Bucur. Îndrăgitul actor şi prezentator tv a început, încă din septembrie, filmările la o peliculă care va fi realizată după un basm scris de el şi de fiica lui, Sofia, intitulat ”Delta neagră”. Mai mult, fata de 13 ani va şi juca în film alături de tatăl ei.


Dragoş Bucur (42 ani) va juca într-un film alături de fiica lui mai mare, Sofia (13 ani), într-o producţie regizată de Dorian Boguţă. Alături de cei doi protagonişti o vom vedea şi pe Maia Morgenstern. Filmările vor avea loc în judeţul Tulcea, respectiv în Delta Dunării. Pe 23 septembrie, întreaga echipă a făcut o incursiune în Deltă, pentru a filma câteva scene care vor fi folosite pentru trailerul filmului, însă filmările propriu-zise vor începe abia în vara anului 2020.

2-bd-2-8955151.jpg

Dragos Bucur, fiica, Sofia, Visurila cheie, colegi de serviciu, Maia Morgenstern, film, fiu
Dragoș Bucur prezintă emisiunea ”Visuri la Cheie” la Pro TV

 

Producţia se anunţă una spectaculoasă. „«Delta neagră» este un basm scris de Dragoş Bucur împreună cu fiica lui, Sofia. Este o chestie mistică, despre Deltă, iele, zmei şi lipoveni“, a spus regizorul Dorian Boguţa pentru tlnews.ro. „Judeţul Tulcea şi Delta Dunării sunt foarte ofertante pentru orice regizor şi orice scenograf. Dincolo de natura acestui judeţ «cât o ţară», unde avem Munţii Măcinului, Dunărea, Delta şi Marea Neagră, suntem şi un muzeu etnic, Dobrogea fiind plină de poveştile etniilor care trăiesc în armonie de sute de ani“, a spus pentru aceeaşi sursă Corina Davidov, reprezentant al Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării. Filmul a primit o finanţare de la stat de 4,13 milioane lei. Filmările şi montajul vor dura circa un an şi jumătate. Pentru Dragoş Bucur este o provocare să apară pentru prima dată într-un film, alături de fiica lui.

2-bd-3-589551515.jpg

Dragos Bucur, fiica, Sofia, Visurila cheie, colegi de serviciu, Maia Morgenstern, film, fiu
Dragoș Bucur, cu toată familia lui

 

Dragoș Bucur a revenit la "Visuri la cheie"

Luna septembrie a fost de altfel foarte încărcată pentru actor, care a revenit la emisiunea ”Visuri la cheie” de la Pro TV. ”M-am întors la «Visuri la cheie» din interes! Am un interes aproape bolnăvicios să văd oameni care nu cedează în faţa greutăţilor şi care zâmbesc! Începând de azi, la Protv”, a scris el pe Facebook. Dragoş Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru (42 ani) din august 2005.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au adoptat o fetiță

Pe lângă fiica cea mare, Sofia, mai au un băiat pe nume Kadri, care are 4 ani, iar la finalul anului 2017 au înfiat o fetiţă de etnie romă, Roxana India, care acum are 7 ani. La vremea respectivă, fetiţa nu ştia să vorbească aproape deloc, iar acum, micuţa ştie să facă toate lucrurile specifice unui copil de vârsta ei.

«Personal, nu am simţit problema discriminării, dar evident că există. Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie, există nişte întâlniri de grup, unde vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie «nu vrem copil de etnie». Mi se pare o oglindă a societăţii noastre şi asta are legătură cu etnia, cu orientarea sexuală, cu alegerile religioase.Trăim într-o ţară...», a spus Dragoş Bucur la emisiunea «În faţa ta». În urmă cu 3 ani, ei au retras-o pe Sofia de la şcoală, ceea ce a stârnit numeroase discuţii la vremea respectivă. ”Am ales ca ea să înveţe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără note”, a spus Dana Nălbaru la momentul respectiv.

Maia Morgenstern, alături de fiu în film

2-bd-4-8945151.jpg

Dragos Bucur, fiica, Sofia, Visurila cheie, colegi de serviciu, Maia Morgenstern, film, fiu
Maia Morgenstern a dat la vâsle în Deltă

Maia Morgenstern (57 ani) joacă alături de fiul ei, Tudor Aaron (35 ani), în filmul ”Delta neagră”. Cei doi, mamă şi fiu, sunt fericiţi să aibă ocazia să lucreze iar împreună. Aici, fiul actriţei joacă rolul unui preot. Ei au mai fost până acum pe scenele de teatru. De altfel Maia a mai jucat teatru şi cu fiica ei cea mijlocie, Cabiria (născută în 1999 dintr-o relaţie neoficializată cu actorul András István).

2-bd-5-151845155.jpg

Dragos Bucur, fiica, Sofia, Visurila cheie, colegi de serviciu, Maia Morgenstern, film, fiu
Maia Morgenstern cu fiul ei, Tudor Aaron

Tudor este născut în 1984 din căsătoria cu Claudiu Istodor, cu care Maia s-a împăcat recent. Actriţa mai are o fată de 16 ani, pe care a născut-o la 41 ani, pe nume Ana Isadora, din a doua căsnicie, cea cu medicul neurochirurg Dumitru Băltăţeanu, de care s-a separat în 2015.

 

Citește și:

Dragoș Bucur, despre cum a adoptat-o pe fetița sa: «11 din 12 familii nu vor să audă de un copil de etnie romă»

Ce adolescentă superbă este fiica Danei Nălbaru! A ajuns-o în înălţime pe mama sa

 

 

 
 
Loading...