Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, îi ţine în continuare, în suspans, pe telespectatori. Deşi cele trei echipe ale chef-ilor Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu se întrec în preparate pe micul ecran, în realitate, filmările s-au terminat şi câştigătorul a fost desemnat!


Filmările celui de-al patrulea sezon din „Chefi la cuţite” s-au încheiat, iar prezentatoarea Gina Pistol se pregăteşte deja pentru noul proiect, reality-show-ul „Asia Express”. Sursele noastre spun că, de data aceasta, Sorin Bontea ar fi chef-ul câştigător, acesta reuşind să mai câştige şi prima ediţie a emisiunii, când trofeul a fost obţinut de omul lui, Cristian Şerb. De data aceasta, pe premiul de 30.000 ar fi pus mâna Cristian Olteanu Andrei (26 de ani), originar din Tecuci, unul dintre cei mai nonconformişti concurenţi ai emisiunii.

fb_img_1510610677804.jpg

Chefi la cutite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu, Antena 1, finala, emisiune culinara, castigator
Cristian Olteanu Andrei a surprins cu creativitatea sa
foto: Antena 1

 

Plin de tatuaje, cu o coafură “rasta” şi cu barbă, concurentul a fost unul dintre cei mai buni din echipa chef-ului Sorin Bontea. Acesta a dat dovadă de îndemânare şi de imaginaţie de-a lungul întregului sezon, de la primele probe contra cronometru, până la finalul concursului. Andrei i-a cucerit nu numai pe chefi, dar şi pe telespectatorii care i-au admirat munca şi preparatele realizate de-a lungul filmărilor. Finala va fi difuzată în curând, la Antena 1.

somproduct.ro%20

 
 
Loading...