Trei vedete din showbiz-ul autohton au mare noroc cu bărbaţii din viaţa lor! Nu ridică un pai de jos şi sunt tratate ca nişte dive. Andreea Bălan, Oana Zăvoranu, dar şi studenta lui Cristian Boureanu, pe nume Laura Dincă, parcă şi-au cumpărat valeţi, nu s-au măritat! Fotoreporterii Click! i-au surprins în acţiune.


Când îţi spune bunica ”să ai noroc de un bărbat bun” ştie ea ce spune! Iată că de unele s-a prins norocul ca timbrul de scrisoare, cum s-ar spune. O cântăreaţă, o afaceristă şi o studentă sunt tratate ca nişte regine de bărbaţii de lângă ele.

De mai bine de doi ani, solista Andreea Bălan (33 de ani) trăieşte o poveste de dragoste cu actorul George Burcea (30 de ani), cel pe care l-a făcut tată de fată în octombrie 2016 şi cu care s-a căsătorit în SUA, pe plajă, întocmai ca în filmele romantice. Nu au ajutoare pentru micuţa Ella, în schimb George se ocupă exemplar şi de copil, şi de gospodărie, pentru că soţia lui este extrem de ocupată cu concertele, dar şi cu noul rol de jurat la emisunea ”Ie, Românie”, care va începe la Antena 1 şi care va fi prezentată de Mircea Radu.

Şi, de  parcă toate astea nu ar fi de ajuns, câteodată George mai face şi pe cărăuşul. De exemplu marţi, 23 ianuarie, la un eveniment la care a fost invitată să cânte Andreea Bălan, el a început să se lupte de zor cu recuzita nevestei, despre care se ştie că urcă pe scenă de parcă ar fi la carnavalul de la Rio. Adică în ţinute extrem de spectaculoase, colorate şi atent alese. Bietul Burcea arăta de parcă ar fi avut aripi, căci el abia se mai zărea dintre zecile de pene mov, galbene sau albastre.

2-3-bd-1.jpg

Cristian Boureanu îi șterge iubitei surplusul de fard
Foto: Mihai Ionescu

2-3-bd-2.jpg

Laura Dincă a fost foarte elegantă la un eveniment monden
Foto: Mihai Ionescu

 

Laura Dincă (22 de ani) este şi ea o femeie privilegiată de soartă. În urmă cu patru ani, ea l-a întâlnit pe Cristian Boureanu (45 de ani), iar de-atunci este ţinută în puf de fostul politician. I-a făcut afacere cu haine, o răsfaţă la restaurante şi în vacanţe din fiţe şi, iată-l pe acesta într-o imagine surprinsă de fotoreporterii Click!, care dovedeşte că afaceristul face exces de zel. La un eveniment monden la care au participat, mai exact înainte să intre în localul cu pricina, Cristi s-a ocupat să-i aranjeze genele şi părul, apoi i-a şters surplusul de fard de pe obraz şi i-a aşezat hăinuţa de blană. Romantic şi extrem de manierat, căci de-asta iubita cu 23 de ani nu-l lasă! În concluzie, cu asemenea bărbaţi, fetele noastre ar putea să se lase definitiv de gătit şi spălat şi să-şi vadă doar de muzică şi de afaceri.

Zăvo are alături un adevărat bodyguard

2-3-bd-5.jpg

Alex Ashraf o apără pe Oana Zăvoranu ca pe o vedetă de la Hollywood
Foto: Mihai Ionescu

2-3-bd-6.jpg

Foto: Mihai Ionescu

 

O altă vedetă care se bucură de un adevărat gentleman este Oana Zăvoranu (44 de ani). Bruneta, care ar fi moștenit o avere de 5 milioane de euro de la mama ei, s-a căsătorit cu palestinianul Alex Ashraf (30 de ani) anul trecut, iar acesta i-a devenit cel mai bun prieten, confident, dar și șofer, “bonă” pentru cele patru pisici, dar și un adevărat bodyguard în prezența căruia Zăvo se simte ca o vedetă de la Hollywood. Dovadă stau pozele de la ”marea pomană” din noiembrie 2017, la care Oana și-a împărțit hainele și gentuțele de firmă. Atunci, Ashraf a sărit la bătaie, încercând să-și apere soția de un fan insistent, care se pare că ar fi împins-o pe soția lui. 

 
 
Loading...