Procesele lui Cornel Galeș cu Mugurel și Cristian, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, pe moștenirea artistei, continuă și acum, la șase luni de la decesul bărbatului. Claudia Stroe, fata lui Cornel, s-a trezit citată la tribunal. Mai mult, e și bună de plată! Ea trebuie să plătească 10.000 de lei, o taxă de timbru restantă.


Procesele lui Cornel Galeș, cu Mugurel și Cristian Sfetcu, băieții Ileanei Ciuculete, se aflau în plină desfășurare, înainte ca bărbatul să înceteze din viață, la doar 60 de ani, pe 30 noiembrie 2019, în Spania, într-un teribil accident de mașină. Prin urmare, acum a fost citată Claudia Stroe, unica moștenitoare a lui Cornel. Ea trebuie să se prezinte la Tribunalul din Craiova, miercuri, 24 iunie, iar joi este așteptată și la Tribunalul din București. La primul, este așteptată să-și dea acordul, în locul tatălui, de a trece un imobil pe numele lui Cristi, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete, așa cum și-a dorit regretata artistă. Ileana Ciuculete cumpărase două locuințe în Craiova, pentru ambii ei băieți, pe care însă le-a trecut inițial pe numele lui Cornel.

12-13-vedete-6.jpg

Claudia, fiica lui Cornel, lucrează ca stewardesă

Claudia își poate revendica dreptul la avere

În cel de-al doilea proces, Galeș își dispută, cu fiii vitregi, toată moștenirea Ilenei Ciuculete, solista care s-a stins din viață pe 14 martie 2017, la 64 de ani. Cornel pierduse procesul la Judecătoria București, iar instanța îl obligase să le plătească acestora o cotă parte. A depus contestație la tribunal și a cerut să nu plătească taxa de timbru, în valoare de de 10.000 de lei, jumătate din taxa de la procesul de fond, însă i s-a respins cererea. Între timp, Cornel s-a stins din viață, iar fata lui, Claudia Stroe, este citată de magistrați pentru a hotârî dacă dorește să își revendice drepturile, implicit continuarea luptei pe avere. În caz de neprezentare, femeia va fi adusă cu mandat și riscă și amendă. Claudia, stewardesă de profesie, e căsătorită și are un copil, iar cu Cornel Galeș a avut o relație rece, pe motiv că el își părăsise prima familie, de dragul Ilenei.

12-13-vedete-4.jpg

Nela Pintoiu, fosta nevastă a lui Cornel Galeş, este expertă în aviaţie

Băieții au de primit câte 34. 000 de euro

În timpul vieții, Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete. În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Pentru a putea intra în posesia sumei, instanța a pus sechestru pe apartamentul lui Galeș situat în incinta unui complex rezidențial.

Destin la indigo: Claudia a crescut fără tată, băieții Ilenei, fără ambii părinți

În timp ce Claudia Stroe, fata lui Cornel Galeș, a fost crescută doar de mama ei, după ce bărbatul a părăsit căminul conjugal din dragoste pentru Ileana Ciuculete, iată că și frații ei vitregi, Mugurel și Cristian Sfetcu, băieții cântăreței, au avut același destin, ei crescând atât fără mamă, cât și fără tatăl lor, Valeriu Sfetcu, care se despărțire de Ileana încă din tinerețe.

Citește și:

EXCLUSIV Iată familia secretă a lui Cornel Galeș! Soția părăsită pentru Ileana Ciuculete spune tot adevărul

VIDEO Unica fiică, în lacrimi la căpătâiul lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete, iertat de rude la mormânt

 

 
 
Loading...