Fost component al „Şcolii Vedetelor”(TVR), Călin Geambaşu a avut parte, înainte de a se aşeza la casa lui, de o viaţă amoroasă plină de coincidențe. În prag de Dragobete, ”Ziua îndrăgostiților” la români, eveniment care are loc pe 24 februarie, artistul ne-a făcut mărturisiri emoționante.


Călin Geambaşu (41 de ani) are o viață demnă de un roman. A fost, vreme de 5 ani, căsătorit cu Lavinia, iar la nunta lor, cea care a prins buchetul miresei a fost chiar actuala lui iubită, Angi, cu care are un fiu, DaviN (9 ani).

Solistul ne-a vorbit despre coincidențele care i-au marcat viața sentimentală. „Se pare că Mihaela Cernea, din trupa Class și fostă colegă la «Şcoala Vedetelor»,  a avut menirea de a-mi fi mie nașă, cu toate că oficial eu îi sunt ei naș de cununie. Dacă în «Școala Vedetelor» am ajuns datorită ei, tot din cauza ei o știu și pe Angi, iubita mea actuală, ele fiind bune prietene încă din anul 2000. La nunta mea cu Lavinia, din 2002, a fost prezentă și Angi. Cine credeți că a prins buchetul Laviniei? Cine? Da, chiar Angi. Parcă a fost ștafetă, nu buchet de flori. Noi ne-am început relația de iubiți la un an după divorțul meu de Lavinia”.

Călin ne-a vorbit și despre unicul său fiu. ” Imediat l-am și băgat la copt pe DaviN, chiar de ziua lui Angi, care este pe 7 februarie, și a apărut pe lume de ziua mea, prin naștere naturală, în noaptea dintre 30 și 31 Octombrie. De aceea, de ziua mea, nu îmi mai doresc niciodată vreun cadou. Am primit deja Îngăduință Divină prin copilul primit în dar. Pe drum însă, DaviN era cât pe ce să fie francez, după o zi de plimbare prin Disneyland Paris”, ne-a mai mărturisit Călin Geambaşu, care ne-a oferit, în exclusivitate, şi câteva imagini de la momentul în care  ambulanţa a venit în parcul de distracţii, atunci când au început durerile. Din fericire a fost o alarmă falsă, astfel că Angi a născut, la scurt timp după aceea, în România. 

calin_geambasu.jpg

calin geambasu
Iubita lui Călin Geambașu, la un pas să nască la Disneyland Paris
foto: arhivă personală
Loading...