O despărţire pe Facebook, un zbor de 17 ore şi un recital de imagini fierbinţi pe plaja din Mamaia. Acestea sunt piesele unui nou puzzle al relaţiei Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi. Puse cap la cap aceaste fragmente arată că scenariul povestii lor de dragoste continuă şi se derulează în ritm alert. După ce a anunţat separarea de iubita sa, Alex s-a îmbarcat de urgenţă la un zbor tocmai din America pentru a o recupera pe Bianca, ce se distra cu prietenele ei la Mamaia făcând paradă în costum de baie.


Când sunt suflete pereche, când de neînţels. În acest weekend, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au marcat a patra despărţire de la începutul anului, când au anunţat oficial că formează un cuplu. Cei doi şi-au spus "adio" pe reţelele sociale, dar separarea nu a durat decât câteva ore. Înnebunit de formele sexy ale iubitei sale care se afla cu prietenele la plajă în Mamaia, afaceristul nu a rezistat să rămână în America, acolo unde se afla, şi s-a întors de urgenţă în România ca să-şi recupereze iubita. Fotoreporterii Click! au surprins imagini incediare cu Bianca la plajă în Mamaia. Într-un costum de baie în dungi, blondina şi-a etalat picioarele lungi şi tonifiate, posteriorul lucrat la sala de fitness şi sânii fermi, cu care a întors toate privirile.

Alex Bodi, singur şi îngândurat pe Aeroportul din Otopeni

Deşi se afla doar cu fetele, Alex Bodi a luat foc când şi-a văzut iubita mai fierbinte decât nisipul şi s-a întors de urgenţă în ţară. Afaceristul a ajuns duminică după miezul nopţii în România, după un drum lung de 17 ore, în timp ieşea cu bagajele din aeroport. Îngândurat, Alex şi-a cărat genţile la un taxi şi i-a cerut şoferului să îl lase la complexul unde locuieşte Bianca Drăguşanu.

1/12

"Bianca şi Alex au avut o discuţie telefonică în urma căreia s-au încins spiritele. El a anunţat pe reţelele sociale că s-au despărţut, dar apoi s-a întors în ţară din Las Vegas pentru a lămuri lucrurile cu Bianca. Aceasta este a patra despăţire a lor în jumătate de an, relaţia lor fiind  ca un puzzle în care mereu piesele trebuie reconstruite ca să formeze un întreg", au povestit surse din anturajul celor doi pentru Click!       

Bianca Drăguşanu, apariţie de 20.000 de euro la plajă 

Imediat după ce afaceristul a anunţat despărţirea de Alex Bodi, Bianca Drăguşanu a fugit pentru câteva zile la mare, şi a ales pentru distracţie Mamaia, staţiunea care în aceste ultimele zile a fost un furnicar de oameni. Blondina a apărut la plajă nu doar atrâgând atenţia cu formele sexy, ci şi cu accesoriile de lux. Enumerăm doar ceasul de 15.000 euro, ochelarii de soare în valore de 1500 euro şi poşeta elegantă care costă 4500 euro. Trăgând linie şi adunând notăm în dreptul Biancăi Drăguşanu o altă apariţie opulentă de peste 20.000 de euro. 

Se cunoaşte faptul că vedeta este o mare colecţionară de genţi şi ceasuri, acestea fiind accesoriile după care este înnebunită

Citeşte şi:

Șoferul care o transporta pe Bianca Drăgușanu a fost prins drogat la volan

Bianca Drăguşanu îşi vinde maşina cumpărată cu banii de la Asia Express

 
 
Loading...