Moartea lui Răzvan Ciobanu i-a dat viaţa peste cap fostului iubit, care îi vizitează zilnic mormântul şi s-a văzut nevoit să ceară ajutorul unui psiholog pentru a depăşi trauma. La doar 43 de ani, Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier. Incidentul s-a produs în a doua zi de Paşte între localitatea Săcele şi Năvodari.


Moartea lui Răzvan Ciobanu a şocat o ţară întreagă. El a intrat în lumea modei pe când avea doar 19 ani. „Copilul rebel al showbiz-ului”, aşa cum era cunoscut în lumea bună a Capitalei, şi-a găsit sfârşitul într-un tragic accident rutier în drum spre Bucureşti, în timp ce se întorcea de la mare. Bărbatul cu care Răzvan s-a iubit timp de câţiva ani ne-a mărturisit recent că e în stare de şoc după dispariţia iubitului său. Presa a relatat un episod violent în care creatorul de modă a fost lovit cu scaunul de iubitul lui, însă bărbatul neagă acum orice incident.

După scandalurile de acum un an, Marius şi Răzvan Ciobanu au reuşit să se împace şi chiar erau buni amici. De aceea, şocul a fost enorm pentru medicul bucureştean. „Vreau să merg la un psiholog, nu am cum să depăşesc aceste momente fără îndrumarea unui specialist. Şi după despărţirea de Răzvan am avut nevoie de consiliere psihologică. Eu sunt un bărbat destul de puternic, dar când sentimentele te lovesc, nu ai cum să le controlezi”, ne-a spus fostul iubit al lui Răvan Ciobanu, care ne-a rugat să nu-i divulgăm identitatea. „Nu mi-am revenit din starea de şoc, dar îmi voi reveni. Important este că tot eu sunt ăla de acum cinci ani şi de acum. Am fost la mormânt la el, merg în fiecare zi, este ceva firesc să fac asta. Nu mă aşteptam să se întâmple tragedia asta. În momentul de faţă mă trec tot felul de sentimente, sunt om! Este cumplit totul, acum sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi, dar, cu timpul, mă voi reface”, a conchis bărbatul, pentru Click!.

Răzvan Ciobanu, în dosarul «Stupefiante pentru VIP-uri»

În primele trei sezoane ale emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D (2016 - 2018), creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost jurat alături de stilista Iulia Albu, criticul de modă Raluca Bădulescu şi fashion editorul Maurice Munteanu. Anul trecut, el a fost implicat şi în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. El şi fosta lui colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, au fost primele persoane publice care au dat declaraţii pe 12 iulie la sediul DIICOT Ploieşti, în dosarul de trafic de droguri. Şi în final tot drogurile l-au ucis. Legiştii au declarat imediat după accident, conform primelor investigaţii, că designerul consumase 5 substanţe interzise, printre care cocaină şi metamfetamine.

 

 

 
 
Loading...