Pe 23 septembrie 2017, Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Cu o săptămână înainte să nască, mai precis pe 18 septembrie, i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Luni, 8 ianuarie, telespectatorii s-ar fi aşteptat să o vadă pe Gabriela pe post, iar de aici au apărut zvonurile că şi-ar fi încheiat socotelile cu locul de muncă. Nimic mai fals. Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, toată situaţia.


Click!: Începem anul cu o veste șoc. Oamenii se îngrijorează că nu ați apărut în ediția de luni (8 ianuarie) a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea: Nu a fost niciodată vorba să mă întorc în ianuarie, nu am discutat niciodată momentul revenirii mele,  pentru că atunci când ai un copil, nu te poți gândi la cariera ta foarte repede. Eu mă aflu în concediul post natal.

Deci nu se pune problema despre o reziliere a contractului cu Kanal D.

Nu s-a discutat acest aspect, sunt șocată de ce se scrie în presă. Eu nu am ieșit din acest concediu, vreau să mă bucur de această perioadă. Concediul este de doi ani, însă nu voi sta atât de mult.

Întreb pentru că ați mai fost în ipostaza în care ați fost anunțată de șefi, printr-un mesaj, că nu veți mai prezenta emisiunea ”Draga mea prietenă”. Există posibilitatea ca povestea să se repete?

Eu pot să vorbesc în numele meu, însă nu pot să vorbesc în numele altora. Dumnezeu e mare și El hotărăște ce e mai bine pentru mine și pentru ce trebuie să mi se întâmple în viață. Eu nu pot să spun ce voi face mâine.

Cam pe tot ce ați pus mâna, ați crescut într-un mod frumos. Cifrele, ratingurile şi simpatia telespectatorilor sunt de necontestat. Contează şi pentru şefi sau doar pentru CV-ul dumneavoastră?

bianca_dragusanu.jpg

bianca dragusanu
Bianca, Drăgușanu, sexy în platoul emisiunii ”Te vreau lângă mine”
foto: arhiva personală

Ca în orice stație de televiziune, şi la Kanal D există niște studii de piață, acum vom vedea ce contează. Ceea pot să spun este că orice program am luat pe mână, l-am crescut. Nu m-a deranjat niciodată când altcineva mi-a luat locul, ci doar atunci când cifrele au scăzut. Am așa, o mică pretenție tacită, din partea celor care au preluat de la mine, măcar să rămână la același nivel.

Cum au fost Sărbătorile acestea în calitate de părinți?

Sinceră să fiu nu prea am avut timp să îmi dau seama, pentru că a fost extrem de agomerat. Noi nu am primit musafiri până de Sărbători, pentru că am încercat să o protejăm pe Victoria, însă acum am recuperta, am avut o grămadă de musafiri, aproape în fiecare zi.

Cum ați petrecut?

De Crăciun am fost la Brașov, cu Victoria, doar pentru o zi. Ne-am dus și ne-am întors, pentru că ne-a fost teamă de o posibilă aglomerație, de vreo posibilă răceală. I-a prins bine această ieșire la munte, a dormit foarte bine de la aerul curat. De Revelion am stat jumătate de noapte cu ea, iar cealalată jumătate am lăsat-o pe cumnata mea, pentru că am ieșit un pic cu Tavi. El a avut o cântare într-unul dintre cele mai mari cluburi din București și l-am însoțit.

gabriela_cristea.jpg

Gabriela Cristea
Gabi şi Tavi Clonda au avut cel mai frumos Crăciun, alături de fiica lor
foto: arhivă personală

Ați stabilit botezul?

Ne gândim că undeva prin martie sau aprilie sau după Paște. Dacă vom facem înainte de Paște va fi un botez mic, cu ai noștri, iar dacă va avea loc după Paște, va fi un eveniment mai mare. Tati optează pentru varianta din urmă.

Aveți ajutoare, bonă pentru Victoria?

Nu, și nici nu accept, pentru că Victoria estea prea mică și are nevoie doar de noi. Am ajutor în sensul că vine cineva și mă ajută cu călcatul. Fetița mea este un copil extrem de cuminte, doarme, mănâncă, nu plânge. Se joacă enorm de mult, crede-mă că dacă te joci cu ea nu are nevoie de nimic altceva, nici de mâncare, nici de dormit. Are o grămadă de jucării, dar încă nu știe ea despre ce e vorba. Ne jucăm noi cu jucăriile ei. Trăim copilăria împreună cu ea, e o perioadă foarte frumoasă. Vezi, din acest motiv nu m-am reîntors la muncă!

vegis.ro%20

 
 
Loading...