Familia şi cariera îi aduc numai bucurii, însă cu afacerile Mugur Mihăescu mai are şi bătăi de cap. Totuşi, şi aici ştie să păstreze echilibrul: după ce la finalul verii a închis clubul “The Tube”, din Centrul Vechi, umoristul de la “Vacanţa Mare” şi-a canalizat energia şi banii către pub-ul “St. Patrick”, pe care l-a inaugurat în 2009.


De anul trecut, Mugur Mihăescu (49 de ani) a revenit pe micile ecrane, de la Kanal D, cu noi sezoane din „Vacanţa Mare”, cu personaje spumoase şi aventuri pline de umor. Multă vreme, când nu filma, actorul s-a ocupat doar de clubul „The Tube” şi de pub-ul  «St. Patrick», ambele situate în Centrul Vechi, din Bucureşti. Pe primul însă, la care era asociat cu omul de afaceri Sergiu Diacomatu, l-a închis la finele verii, din cauza chiriei foarte mari, spune el. Conform adevarul.ro, cei doi asociaţi plăteau lunar 7.500 € pentru spaţiul respectiv, de pe strada Lipscani, şi care îi aparţine afaceristului Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş. Şi, dacă la un business a renunţat, pe cel de-al doilea Garcea l-a modernizat. „Clubul nu îl mai am, dar la pub am mai crescut capacitatea. Vin Sărbătorile şi încep petrecerile corporate („petreceri de firmă” n.r). Pub-ul «St. Patrick» şi-a făcut propriul renume şi mă bucur pentru asta, pentru că a crescut prin calitatea lui şi nu neapărat că este pub-ul lui Mihăescu. Clubul «The Tube» l-am vândut din raţiuni economice. Nu poţi face faţă anumitor chirii şi cheltuieli”, a povestit Mugur Mihăescu, în exclusivitate pentru Click! 

m218-19-vedete-foto-2-bun-3.jpg

The Tube. Localul de pe Lipscani a găzduit numeroase concerte vara aceasta. În locul lui s-a deschis recent un alt club, “Beluga”
Foto: adevarul.ro

Acum, în locul fostului club, a apărut un altul, care se numeşte „Beluga”. Cei care au fost de curând acolo au putut observa că în interior totul este schimbat, căci fostul decor, care aducea a staţie de metrou, a devenit acum un „submarin”. Cei care vor să-l întâlnească pe Mugur Mihăescu, o pot face în pub-ul  “St. Patrick”, inaugurat în 2009 şi care “iese” anual pe profit. Aici, preţurile sunt accesibile, iar atmosfera te trimite cu gândul în Irlanda. O pizza costă 27 de lei, o felie de tort 16 lei, iar preparatele tradiţional-irlandeze variază între 27 şi 35 de lei. Cea mai cerută bere este celebra Guinness, un pint (568 ml) fiind 19 lei.
Pe lângă filmările pentru „Vacanţa Mare” (Kanal D), serial care se difuzează în fiecare vineri, de la ora 23.00, actorul a mai avut o bucurie anul acesta. Fiica lui, Ivona Mihăescu, a plecat la facultate, peste hotare. „Familistul Mugur Mihăescu învaţă să trăiască, din nou, în doi, deoarece al treilea membru al familiei e în Anglia. S-a acomodat acolo şi este foarte bine. Peste tot e greu la început, dar o iei uşor, pas cu pas, şi până la urmă te obişnuieşti. Momentan nu am fost la Ivona, au trecut doar două luni de când a plecat. Peste trei săptămâni se întoarce. Vorbim aproape zilnic, nu vrem să o deranjăm”, ne-a spus actorul, care are acasă o frumuseţe de nevastă, pe Rodica Mihăescu.

Maria Buză şi-a deschis ieri restaurant unde cântă muzică lăutărească


Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1) a avut aseară, cu mare fast, deschidere de restaurant. „La vioara roşie” se numeşte localul de pe Şoseaua Panduri (n.r. fosta Casa Latină) şi care va găzdui, periodic, concerte de muzică lăutărească.

m418-19-vedete-4-3-col.jpg

De ieri, Maria Buză vă aşteaptă „La vioara roşie”, noul ei local

 

Pe timpul verii Maria Buză (47 de ani) a „prestat” împreună cu soţul ei, George Pătraşcu, la Mamaia, la restaurantul lor, „La Buza Mării”, care este închis în sezonul de iarnă. „Pe timpul iernii, avem o nouă ofertă, «La vioara roşie», unde de Revelion vom avea petrecere mare”, ne-a declarat Maria Buză.

m5foto-5-3-col.jpg

Pe timpul verii, solista îşi deschide restaurantul de pe Litoral, “La buza mării”

 

Cu un meniu de 490 de lei, invitaţii de Revelion se vor distra pe acordurile Corneliei Catanga, ale lui Nelu Ploieşteanu şi ale lui Nicu Gigantu.

 

 
 
Loading...