Până și cel mai dur bărbat poate fi îmblânzit! O demonstrează din plin fosta Laura Andreșan (37 de ani), care a reușit practic imposibilul. Îl face tătic pe unul dintre greii rap-ului românesc, celebrul Grasu XXL (37 de ani).


Prezent zilele trecute la petrecerea “Body Art Wellnes Club”, Grasu XXL a făcut primele declarații în postura de viitor tătic. “Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul”, a declarat Grasu XXL pentru click.ro
Rapperul este deosebit de încântat de vestea că va deveni tată și că va schimba scutece. “E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a mai spus acesta.

laura_andresan_romexpo.jpg

Laura Andreșan gravidă
Laura Andreşan, surprinsă la Romexpo cu burtica de gravidă la vedere
Foto: Mihai Ionescu


Laura Andreșan a ieșit de sub lumina reflectoarelor în urma cu 10 ani, când a început o poveste de dragoste cu vestitul rapper Grasu XXL, pe numele lui din buletin Dragoș Nichifor. Cea supranumită “profa de sex” a ales o cariera în psihologie și și-a deschis, între timp, și un cabinet. Laura Andreșan și Grasu XXL au o relație discretă, ce durează de 10 ani, și care are șanse mari să se oficializeze odată cu venirea pe lume a fetiței lor. ”Ce sa mai oficializăm?! Suntem de 10 ani împreună, nu e de ajuns?! Suntem gata ....oficializați”, a mai spus rapper-ul.

grasu-xxl-iubit-laura-andresan.jpg

Grasu XXL
L-am întâlnit pe Grasu XXL la un centru de sănătate și sport
Foto: Click!

 

Click! a dezvăluit sarcina Laurei Andreșan

În prima săptămână a lunii aprilie, fotoreporterii Click! aveau primele poze cu Laura Andreșan gravidă. Se afla la un târg dedicat bebelușilor și părinților, era însoțită de iubitul ei, foarte preocupat să găsească un cărucior potrivit. Dincolo de figura de bărbat dur pe care rapperul o lasă să se vadă în clipurile lui, în viaţa reală Dragoş Nichifor este un bărbat grijuliu şi atent la nevoile partenerei. Cântăreţul a stat cu ochii pe Laura şi s-a sfătuit cu ea pe măsură ce vizitau standurile.

 

Citește și

EXCLUSIV Primele poze cu Laura Andreşan însărcinată. Ce grijuliu e Grasu XXL cu ea

Laura Andreşan, primele declaraţii despre sarcină. Care e cea mai mare dorinţă a ei

Loading...