O femeie este mult mai interesantă când nu arată tot, iar Bianca Drăguşanu pare că ştie foarte bine cât şi cum trebuie să lase la vedere. Blondina a întors multe capete pe stradă, zilele trecute, când se întrepta spre un restaurant din zona Floreasca. Fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce traversa grăbită strada şi nici nu se mai pune că nu o făcea pe la trecerea de pietoni, căci puţini au remarcat acest lucru, ci le-a sărit în ochi mai degrabă tricoul transparent şi jeanşii cu talie joasă.


Bianca Drăguşanu dă recital de poze sexy pe reţelele sociale, dar pe stradă se afişează în ţinute mai puţin decoltate. Fotoreporterii Click! au surprins-o în zona Floreasca înainte de vacanţa din Croaţia în care se află acum. Chiar şi îmbrăcată casual, în tricou şi o pereche de jeansi, blonda a reuşit să-i bulverseze pe şoferi mai ales că nu a traversat pe la trecerea de pietoni, ci şi-a făcut loc printre maşinile aflate în trafic.

bianca_dragusanu_strada_2.jpg

bianca imbracata casual
Bianca Drăguşanu a asortat ţinutei o poşetă roşie şi sandale cu toc
foto: Blitz

Fosta prezentatoare tv a renunţat la sutien şi a purtat trcoul alb imaculat fără acest accesoriu vestimentar, spre bucuria trecătorilor care au putut să vadă nu doar hainele de firmă ale blondei ci şi ce se află pe sub ele.

bianca_dragusanu_strada_3.jpg

bianca dragusanu
Binaca Drăguşanu a lăsat să i se vadă bikini
foto: Blitz

Tricoul transparent i-a lăsat pe trecători să-şi pună imaginaţia la încercare, iar blugii cu talie joasă au lăsat la vedere lenjeria intimă. Dar, Bianca nu a ieşit aşa pe stradă ca să le atragă atenţia domnilor. Blonda este îndrăgostită până în vârful degetelor de iubitul ei Alex Bodi, cu acre se altfel a şi luat prânzul la un restaurant.  

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în vacanţă în Croaţia

Bianca Drăguşanu nu mai e de găsit însă pe canicula care loveşte zilele acestea Capitală. Blondina se află în Croaţia cu iubitul ei Alex Bodi, care are afaceri în această ţară. Deşi şi aici este destul de cald, turiştii români fiind deja avertizaţi că există riscul unui incendiu de vegetaţie, blonda şi omul de afaceri se recoresc în apa mării şi admiră apusurile de soare chiar de pe plajă.

bianca_si_alex_bodi.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în vacanţă în Croaţia
Foto: arhivă personală

De la începutul anului, Bianca şi Alex au ţinut-o într-o vacanţă continuă. Au început cu un sejur de împăcare în Hong+Komg, au continuat de Paşte în Spania şi s-au răsfăţat recent în Singapore.   

bianca-dragusanu-iubit.jpg

bianca dragusanu cu capul pe umarul iubitului
De la începutul anului, Bianca şi Alex au ţinut-o într-o vacanţă continuă
foto: arhivă personală

 

Citeşte şi:

 

Iubitul Biancăi Drăguşanu atrage atenția de la o poștă. De ce au sărit să facă poze cu Alex Bodi

Exclusiv. Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux cu Alex Bodi. Cât l-a costat împăcarea

 
 
Loading...