Ce n-a văzut Parisu’ îţi arată Clicku’! Noi am pus mâna pe cele mai sexy fotografii cu Adriana Bahmuţeanu, vedeta fiind acoperită doar de un combinezon mulat, transparent, care-i lasă la vedere sânii, fundul şi coapsele. Bahmu ne-a prezentat metoda inedită prin care îşi întreţine noua siluetă.


S-a afişat mereu cu decolteuri adânci şi i s-a dus buhul că e dotată şi voluptuoasă, dar fără sutien nu am prins-o niciodată. Adriana Bahmuţeanu n-a fost vreo silfidă, dar în ultima vreme, între două emisiuni TV şi o ceartă cu fostul soţ, Silviu Prigoană (51 de ani), ea a găsit timp să-şi modeleze silueta.

Marţi (14 iulie)   ne-a spus câteva dintre trucurile ei şi ne-a arătat şi procedurile estetice la care a apelat pentru a se tonifia după ce a dat jos 20 de kilograme.

12-13_vedete_2-col-bahmu-2.jpg

Bahmu s-a întors cu spatele, ca să-şi arate şi fesele

De câteva săptămâni, Adriana a început un program complex de remodelare, în cadrul unui centru de Estetică Facială şi Remodelare Corporală. După ce şi-a măsurat grăsimea din corp, masa musculară şi cantitatea totală de apă din organism, prezentatoarea emisiunii “Necenzurat” (Antena Stars) s-a dezbrăcat în pielea goală, şi-a pus un combinezon mulat, specific acestei proceduri şi a început un tratament anticelulitic numit Dermocell.

Nu s-a sinchisit că i se văd sânii în toată splendoarea, ba chiar a fost mândră cu noua siluetă, cu 20 kg mai uşoară. Bahmu nu este însă singura vedetă care îşi tonifică trupul cu metode ciudate. Astfel, atunci când le vezi împachetate şi înfofolite, ai impresia că VIP-urile au aterizat de pe altă planetă.

A scăpat de celulită

Adriana Bahmuţeanu ne-a explicat cum o scapă acest procedeu de celulită. “Tratamentul este şoc, dar eficient. Te salvează şi de celulita de grad IV, adică cea mai agresivă, atenuează senzaţia de picioare grele, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii”, spune vedeta. O astfel de şedinţă costă 70 de lei, iar un abonament cu 10 şedinţe, 500 de lei.

Şi alte vedete îşi bagă corpul în tot felul de aparate trăsnite

Valentina Pelinel, la -180 de grade Celsius

Blonda merge frecvent la Criosaună şi intră într-o capsulă din bambus, în care e învăluită de un abur, ce reduce temperatura până la -180⁰C. Pentru că mediul e uscat, organismul nu resimte frigul. După trei minute, organismul e revigorat.

Bogdan Vlădău intră într-o «navă spaţială»

Musculosul Bogdan Vlădău a descoperit efectele dispozitivului “AlphaSphere”, supranumit şi “naveta spaţială” pentru călătoria în interiorul propriei fiinţe. Aparatul combină lumina, sunetele, căldura şi vibraţiile, astfel încât scapi de stres instant.

Andreea Marin, costum de cosmonaut

De trei ori pe săptămână, Andreea Marin se îmbracă într-un combinezon ca de cosmonaut şi foloseşte aparatul Hypoxi, o invenţie a unui medic austriac, ce are ca scop slăbirea localizată. Acest aparat este folosit şi de staruri internaţionale.

 

Loading...