Clipe delicate pentru afaceristul Irinel Columbeanu (62 de ani), care figurează cu o datorie de 1.800 de lei la întreţinere şi riscă să îi fie “tăiată” apa din luna mai. Dacă Moni, fosta soţie, avea şofer la scara vilei de 400.000 de euro, Oana, iubita lui Iri, se plimbă cu o maşină veche şi se înghesuie cu el în două camere de bloc.


Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tinerică decât el. Afaceristul şi-a închiriat un apartament cu două camere şi şi-a cumpărat un Opel la mâna a doua, situaţie oarecum stânjenitoare pentru un afacerist care în 2007 figura în topul bogătaşilor cu o avere de 70 de milioane de euro. Din cauza datoriilor la bănci, acestuia i-au fost executate toate bunurile, inclusiv vila de la Izorani, estimată la aproximativ 400.000 de euro.

În ultimii ani, Columbeanu a avut multe necazuri: a rămas fără avere, a fost părăsit de Monica, fosta soţie, i-au murit părinţii, iar în momentul de faţă se află în imposibilitate de a-şi mai achita îndatoririle de chiriaş. Astfel, afaceristul ar fi rămas în urmă chiar şi cu întreţinerea. La panou, el apare cu o datorie de 1.800 de lei, ceea ce înseamnă că nu a mai achitat de câteva luni. Dacă pe de o parte patronii de la Cosmopolis l-ar mai fi păsuit cu banii de chirie, se pare că administraţia nu e atât de îngăduitoare, iar din cauza neplăţii datoriei, Irinel riscă să rămână fără apă caldă din luna mai.

Toate iubitele au fost tinerele

Pe de  altă parte, din cauza situaţiei actuale destul de delicate pentru întreg mapamondul, Irinel nu şi-a mai putut desfăşura nici un fel de activitate care să îi mai aducă venituri, astfel că este de înţeles situaţia lui. Singura “ieşire” ar fi ca fosta sa nevastă să îi întindă o mână de ajutor, de-acolo din America, unde se află cu fiica lor, Irina. După cum se ştie micuţa se află în SUA de doi ani. “Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au  spus  surse pentru Click!

whatsapp_image_2020-04-29_at_18.00.59.jpeg

Click! v-a relatat în exclusivitate acum o lună că milionarul de la Izvorani e chiriaş într-un complex din nordul Capitalei

whatsapp_image_2020-04-29_at_18.00.59.jpeg

Click! v-a relatat în exclusivitate acum o lună că milionarul de la Izvorani e chiriaş într-un complex din nordul Capitalei

Dacă ultima iubită, Oana Cojocaru, l-a cunoscut într-o perioadă delicată, din punct de vedere financiar, nu acelaşi lucru putem spune şi despre Monica Gabor, fosta lui soţie, care s-a lăfăit, timp de cinci ani, în luxul de la vila din Izvorani, pusă sub sechestru de bancă. Pe atunci, Moni se plimba cu un  Bentley-ul Continental, pe care plătea 240.000 de euro în 2004 şi avea haine de mii de euro. Irinel îi poate oferi Oanei doar haine de la reducere, aşa cum au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, la un mall. Omul de afaceri a fost grav lovit de criza de acum câţiva ani şi a ajuns să îşi vadă multe din proprietăţi trecute ca şi garanţie a băncii de unde a luat împrumut. După ce a luat un credit de 5,1 milioane de euro, pentru afacerea cu columbeanit, materialul de construcţii pe care el l-a inventat, afacerea care a eşuat. Columbeanu a pierdut astfel 56 de terenuri în Ciolpani, zona în care şi-a  construit impresionanta vila de lângă lacul Snagov.

 

 
 
Loading...