Puţini ştiu că între Keo și îndrăgitul compozitor şi interpret Mihai Constantinescu, care s-a stins pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, există o legătură de rudenie. Recent, Misty, mama copilului lui Keo, a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.


Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce a stat aproape cinci luni în comă, în urma unui infarct. Pe Facebook au curs mesaje emoționante, iar unul ne-a atras atenţia în mod special, pentru că venea de la Alexandra Pavel (29 de ani), alias Misty, cum e cunoscută în lumea muzicală iubita și mama copilului lui Keo (41 de ani).

keo-misty-mihai-constantinescu-simona-secrier_1.jpg

Imagine de la botez. Mihai Constantinescu o alinta pe Arya «Pisi mic»
foto: arhivă personală

„Mihai mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca, deşi nici nu mă cunoştea încă... Mi-a spus, mai târziu, când ne-am cunoscut, că el a simţit că sunt o fată cu suflet bun şi că merit să fiu iubită de Cosmin (n.r. Cosmin Mustață, Keo) şi fericită cu el. L-am iubit şi l-am apreciat enorm. De copil cântam «Iubiţi şi câinii vagabonzi», «O lume minunată»... ce copil nu îi cunoştea cântecele? Ca mai tarziu să fiu în familie cu Mihai, să am onoarea în viaţă de a-l avea ca naş pentru fetiţa mea... Ne este foarte greu să vorbim despre el la trecut... Încă nu ne vine să credem şi îmi pare nespus de rău ca a plecat aşa devreme... Aş fi vrut să îl cunoască şi, cum îi spunea Mihai, «Pisi mic» (Arya), măcar pe jumătate cât am avut eu ocazia şi şansa. Să se fi bucurat de cel mai minunat om, artist, prieten şi naş pe care îl putea avea. Arya va şti însă prin noi toate aceste lucruri. Noi ne vom aminti de tine întotdeauna, Mihai, şi vei fi în continuare prezent în inimile noastre la fiecare masă pe care o vom avea în familie, de fiecare sărbătoare. Te iubim şi sperăm că îţi vei găsi liniştea, acolo Sus”, a scris Alexandra Pavel.

mihai-constantinescu-keo.jpg

Mihai Constantinescu si Keo
Mihai Constantinescu și Keo
foto: arhivă personală

Care a fost legătura lui Keo cu Mihai Constantinescu?

Click! a vorbit și cu solistul Keo, care ne-a lămurit de ce a avut o legătură atât de strânsă cu Mihai Constantinescu. „Mihai Constantinescu a fost prieten cu părinţii mei dintotdeauna şi au fost extrem de apropiaţi. Nu erau Sărbători la care să nu fie împreună. Crăciun, Paşte sau Revelion. El a fost naşul Aryei Violette, care va împlini 2 ani pe 27 decembrie. El şi Simona ne-au fost împreună la acest eveniment minunat, botezul. Am fost trişti când a ajuns în spital şi am tot sperat într-un miracol. Ne-am gândit că se va întâmpla o minune şi că îşi va reveni. Nu a fost aşa. A fost un prieten extraordinar şi drag şi o să ne lipsească”, a declarat Keo pentru Click!

Citește și:

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»

Mihaela Constantinescu, un munte de durere. A făcut slalom între spital, bancă și cofetărie

 

 
 
Loading...