Aproape 100 de invitaţi, cadouri care mai de care mai interesante, preziceri spectaculoase şi distracţie până în zori. Luis Lazarus nu va uita prea curând cheful de la 51 de ani, mai ales că i s-a „ghicit” că va fi primarul Capitalei şi a tăiat un tort tricolor pe care scria ”Luis Preşedinte”. Click! vă prezintă, în exclusivitate, detalii de la petrecerea de fiţe.


Sâmbătă seară, 17 martie, mare petrecere mare în Pipera, acolo Luis Lazarus, gazda emisiunii „Special cu Luis Lazarus”, de la B1 TV, şi-a sărbătorit ziua de naştere. Prieteni din diferite domenii, de la actori, cântăreţi de muzică populară, politicieni, la oameni de afaceri au venit la aniversarea acestuia.

Mara Bănică (Antena 1), Adriana Bahmuţeanu (Antena Stars), Eugenia Şerban, Raluca Guslicov (Prima TV), Radu Groza, Cezar Ouatu, Elena Merişoreanu, Saveta Bogdan, Costin Mărculescu, George Papari, Joshua Castellano  (Bamboo), parapsiholog Florentina Ion, Omar - NexT Star şi mulţi alţi prieteni de suflet au venit să-i ureze ”La mulţi ani” omului de televiziune pe care ”cazul Elodia” l-a făcut celebru.

2-3-neatza-5.jpg

Saveta Bogdan şi Elena Merişoreanu au petrecut cu Lazarus
Foto: Click!

 

La aşa invitaţi, şi cadourile au fost pe măsură: Lazarus a primit un număr impresionant de băuturi fine, parfumuri exclusiviste şi obiecte de vestimentaţie, dar şi lucruri inedite, ca de exemplu un tablou gigant cu portretul său realizat din sclipici. Surpriza serii a fost însă momentul în care parapsihologul Florentina Ion i-a prezis lui Lazarus că va face o nouă televiziune şi că va ajunge în funcţia de primar general al Capitalei. Sau chiar mai sus, dacă ne gândim la mesajul subliminal de pe tortul învelit în marţipan tricolor: „Ţara are nevoie de tine. Luis Preşedinte. La Mulţi Ani!”. 

2-3-neatza-7.jpg

Lazarus a fost surprins de textul de pe tort
Foto: Click!

 

S-a petrecut până în zori şi invitaţii s-au delectat cu preparate rafinate precum salată cu piept de raţă afumată, brânză de capră şi migdale, vită în sos teriaki cu susan bio şi ceapă verde, mousse de pui cu jeleu de vin porto şi migdale crocante, boeuf bourguignon, filet de lisette marinat şi salată crocantă cu măr verde şi multe altele. 

2-3-neatza-6.jpg

Loulou şi trupa Balkanian Project au cântat toată seara
Foto: Ştefan Ovidiu

 

Atmosfera a fost întreţinută muzical de iubita lui Lazarus, Loulou, împreună cu trupa ei de fete, Balkanian Project, aplaudate şi admirate de toată lumea. Partea de “lăutărie de dimineaţă” a fost asigurată de Costin Mărculescu care a încins încă o dată hora cu Luis Lazarus şi invitaţii lui. Nu ştim dacă la indicaţiile parapsihologilor sau doar din dorinţa de a fi mai deosebit, dar Lazarus şi-a asortat un smoking mov şi pantofii de lac cu rochia mov a lui Loulou. 

Loading...