"Prinţul ţiganilor" se zbate între viaţă şi moarte după ce marţi i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital de către un prieten.


UPDATE Leo a vorbit cu reporterii Click! în exclusivitate despre cum se simte după operaţia pe cord deschis suferită marţi seară. "Am scăpat. făcusem stop cardiac, dar m-au operat şi mi-au pus un stend. Sunt mai bine acum. Dumnezeu nu m-a lăsat să mor, mai am multe misiuni de îndeplinit pe pământ".

Ziua de marţi a decurs în mod normal pentru Leo. A ieşit dimineaţă în oraş pentru a rezolva unele treburi, iar spre seară i s-a făcut rău. Un apropiat al acestuia a dezvăluit pentru Click! filmul evenimentelor petrecute marţi seară. "Am fost plecaţi de dimineaţă în oraş şi am stat toată ziua. Spre seară a zis că îi este rău şi că-l înţeapă inima şi am mers la spital". Leo a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, de unde a fost transferat la Spitalul Fundeni, pentru a putea fi operat pe cord deschis. Se pare că problema la inimă a fost valvă înfundată, iar medicii au intervenit prompt pentru a îi salva viaţa bărbatului.

Se pare că alimentaţia este cauza problemelor de la inimă. Este cunoscut faptul că Leo suferă de diabet, dar inima nu i-a făcut niciodată probleme. Apropiaţii ne-au declarat că preferă mâncărurile grase, condimentate şi sărate, plus că nu ţine cont de ora se aşeza la masă. 

În prezent Leo este în afara oricărui pericol dar este în continuare ţinut la terapie intensivă sub supraveghere. Rudele acestuia sunt prezente la spital în acest moment dar nu le este permis să-l viziteze. Surse apropiate ne-au declarat că acesta este conştient şi vorbeşte.

Prietenii apropiaţi ai lui Leo au postat pe pagina de Facebook a acestuia mesaje de susţinere pentru el. Marius Baldovin a scris: "Uneori boala poate fi greu de suportat. Sentimentul că eşti singur şi pierdut pune stăpânire pe sufletul tău. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.Te salută bunul tău prieten Marius şi să fii sănătos."

Cristi Marin a ţinut şi el să-i transmită un mesaj lui Leo: "Te-am sunat şi nu-mi răspunzi. Am aflat la ce spital eşti şi voi veni la tine. Dă-mi un apel cât poţi de repede. Te salută fratele tău şi să te faci bine".

Loading...