N-am mai văzut nici o vedetă să muncească aşa cum a făcut-o Liviu Vârciu la vila lui din pădurea Băneasa. După mai bine de trei ani de zidit şi ridicat etaje, artistul speră ca măcar de Anul Nou să se mute în casa în care şi-a băgat toată agoniseala şi sudoarea frunţii.


Pe la 18 ani, când cânta în trupa L.A., Liviu Vârciu (35 de ani) câştiga o droaie de bani din sutele de concerte pe care le avea.

l218-19-vedete-5.jpg

Liviu Vârciu este mândru de locuința sa, pe care se chinuiește de 3 ani să o termine
Foto: Mihai Ionescu/BLITZ

”Am avut bani enervant de mulţi. Lunea aveam chiar şi 4 concerte pe zi. Un apartament era 3.000 € atunci, iar eu făceam un apartament pe zi”, spunea cântăreţul. Iată că acum are 35 de ani şi încă nu are un “cuib” al lui, după ce câştigurile i s-au dus pe plăcerile vieţii.

l318-19-vedete-1.jpg

Miercuri, după ora 22.00, Liviu trebăluia prin casă
Foto: Mihai Ionescu/BLITZ

Totuşi, nu va mai dura mult până când simpaticul artist de la Antena 1 se va muta în casa lui. Şi nu orice casă, ci o vilă care se întinde pe 135 de metri pătraţi, cu cinematograf, cramă, jacuzzi, buncăr, studio de înregistrări, bucătărie şi terasă spaţioasă. După trei ani, timp în care a muncit pe brânci şi s-a împrumutat şi la nea Marin de o sumă generoasă de bani, 30.000 €, iată că Vârciu ar putea să ciocnească paharul de şampanie, de Revelion, chiar în căsuţa lui de peste 100.000 €, situată la marginea pădurii Băneasa.

l418-19-vedete-2.jpg

Nea Marin a fost de multe ori în inspecție
Foto: Mihai Ionescu/BLITZ

Pentru asta însă, Liviu munceşte cot la cot cu o echipă de oameni şi ziua, şi noaptea. “Muncesc, nu am timp nici să respir. Mai am un pic de făcut pe aici, chiar şi acum (n.r. ieri) sunt cu muncitorii în casă şi cred că de Revelion e posibil să mă mut. De-aia nu am luat nici un eveniment în perioada Sărbătorilor, ca să am timp să fac schimbarea asta în viaţa mea”, a declarat Liviu Vârciu, pentru Click!

l518-19-vedete-3.jpg

Și pe timpul verii, Liviu era la muncă, nu la plajă
Foto: Mihai Ionescu/BLITZ

Anul acesta, Vârciu a fost foarte solicitat ca maestru de ceremonii la nunţi, botezuri şi evenimente, unde făcea atmosferă pe un onorariu de 1.500 €. Dar iată că a fost nevoit să decline orice propunere. Din imaginile surprinse miercuri seara, după ora 22.00, de fotoreporterii Click!, se vede cum Liviu trebăluieşte de zor.

l618-19-vedete-4.jpg

La începutul lucrărilor, Augustin Viziru a vizitat șantierul
Foto: Mihai Ionescu/BLITZ

Şi nu singur, ci ajutat de prieteni: pilotul Cătălin Cazacu şi actorul Augustin Viziru. Acesta din urmă a fost pe şantier încă de la începuturi şi l-a ajutat pe Liviu şi cu sfaturi, şi cu munca fizică.
Click! spune
Vila lui Vârciu se întinde pe o suprafaţă de 135 mp. La subsol se află garajul, crama şi studioul de înregistrări, jacuzzi şi saună, iar la parter, livingul, un birou, bucătăria şi o terasă de 50 mp. La etaj au fost amenajate trei dormitoare cu trei băi, plus o terasă de 70 metri pătraţi.

 
 
Loading...