Și-a asumat cu nonșalanță relațiile care i-au dat fiori sau au umplut-o de fericire, a vorbit deschis despre viața ei, dar nu are nicio taină de ascuns nici când vine vorba de operații estetice.


Mihaela Rădulescu ( 45 de ani) ne-a făcut câteva confesiuni emoționante într-un interviu exclusiv. Diva ne-a vorbit despre revenirea în televiziune într-un show de zile mari, "Românii au talent" ( PRO TV), viața din Monaco și iubirile ei.

Click!: E emisiunea ''Românii au talent'' o provocare pentru Mihaela Rădulescu? Ce te-a făcut să revii în televiziune?

Cum să nu fie? Asta m-a și făcut să accept, după atâtea alte propuneri de la alte televiziuni, să mă întorc pe sticlă.  E o emisiune pe care am urmărit-o atât în varianta ei românească, cât și în cea britanică, franceză sau americană. E un program de referință, care aduce în lumina potrivită orice om talentat, abia aștept să înceapă defilarea concurenților. M-a încântat ideea de a juriza, de a alege, din perspectiva experienței mele în televiziune, pe cei ce merită cu adevărat șansa de a deveni cunoscuți și de a face o carieră din talentul lor.  

Care este talentul ascuns al Mihaelei Rădulescu, că tot faci parte din juriul celebrei emisiuni?

Din păcate, cred că lucrurile la care mă pricep cel mai bine au fost mereu vizibile: televiziunea, scrisul, capacitatea de a mobiliza mase de oameni pentru vreo acțiune caritabilă. Singurul talent pe care mi-l asum este cel de mamă și cred că mai am ceva note bune la gătit, cel puțin de la cei apropiați, care au avut ocazia să mă vadă în "acțiune" în bucătărie.

Te-ai gândit să te reîntorci definitiv acasă sau vei continua să faci naveta?

Nu mă întorc, doar fac naveta. Copilul meu a trecut în clasa a VI-a, e perfect integrat atât școlar, cât și social, n-aș putea să provoc schimbări majore în viața lui.

Ți-ai cumpăra o casă în România? Te-ai gândit la o astfel de investiție?

Da, mi-am dorit de când mă știu o casă, ori pe malul mării, ori într-un vârf de munte. O casă de vacanță, desigur, doar că încă nu m-am apucat serios să caut ceva. Într-o bună zi, cândva...

Ce îți place cel mai mult la Monaco? Ce îți displace? Ai și vecini celebri?

Anul acesta se împlinesc 7 ani de când locuiesc aici și e greu să nu îți placă ceva în țara asta. Am marea în fața ochilor în fiecare dimineață, am prieteni buni și o casă frumoasă, am activitate zilnică, am ce vizita în weekend-uri... și am marele noroc de a mă adapta rapid, oriunde. Sigur că am și vecini celebri. Mă salut cu Djokovic în garaj sau în lift, mă uit topită la Roger Moore și la ochii aia atât de albaștri, mai trag cu coada ochiului la masa lui Robert de Niro, când mai vine prin Monaco, era să mă împiedic uitandu-mă după Jason Statham, care era fără iubita aia a lui nepermis de frumoasă și tot așa. 

În rest, în ce proiecte mai ești implicată? 

În afară de scris o nouă carte, am de muncit într-o nouă campanie socială împotriva violenței asupra copiilor, demarată de "Salvați copiii". M-au numit ambasadorul lor pentru acest proiect și avem câteva acțiuni la care vom munci pe parcursul unui an, în speranța că acest fenomen inadmisibil va fi diminuat. Cred enorm în educația pozitivă, cu vorba bună, nu în apucăturile astea inumane de a bate copiii care greșesc.  Din octombrie, încep să vin de două ori pe lună în țară, pentru preselecțiile la "Românii au talent" și, pe alocuri, mai am și câte un eveniment la care sunt invitată fie ca prezentator, fie ca speaker motivațional.

Ai pornit de jos și ai ajuns departe. Ești un nume în televiziune, dar nu numai. Totuși, nu ai epatat niciodată. Nu ți-ai luat un avion, nu te-ai refugiat pe un iaht, proprietate personală. Ți-ai refuzat anumite lucruri pentru a rămâne cu picioarele pe pământ?

Am gustat din toate plăcerile care m-au atras, iar faptul că, din munca mea, am și câștigat suficient de mulți bani, nu m-a îndepărtat nici de realitate, nici de oamenii dragi, pe care i-am ajutat mereu cu tot ce a fost nevoie (vorbesc în primul rând de familia mea). Un avion mi-ar plăcea, mai ales la naveta aprigă pe care o fac (glumesc). Sunt femeie și-mi place să arăt bine, așa că nu stau prea mult pe gânduri când vreau să adaug ceva în garderobă, dar n-am transformat niciodată asta într-o obsesie, poate și pentru că am o viață complexă, adică e foarte posibil să am nevoie, în aceeași săptămână, de o rochie de bal sau de un echipament nou de motor, de o pereche de pantofi de vis, cu care să merg la "Bal de la rose" sau de niște cizme de cauciuc, ca să dau o mână de ajutor la inundații. Poți face multe trasnăi cu banii pe care-i câștigi, dar eu prefer să trăiesc emoții, senzații, nu să adun tone de obiecte și proprietăți peste care să se aștearnă praful.  Și tocmai pentru că am trăit și în sărăcie, știu să pun mereu bani deoparte și să mă organizez financiar, astfel încât să nu mă trezesc în stradă, mai ales când am un copil de crescut. 

Ce nu știe lumea despre Mihaela Rădulescu?

Că a mâncat în seara asta o ciorbă de fasole, cu ciolan afumat și cu multă ceapă roșie? Nu cred că e chiar o știre de senzaţie, poate doar dacă o completăm cu un detaliu "devastator" - ciolanul a fost adus într-o valiză Vuitton, din România. Glumesc, dar nu despre ceea ce am mâncat. Vorbind serios, ce nu se știe despre mine e că... multe dintre știrile despre mine n-au nicio legătură cu viața mea. În rest, sunt destul de prezentă în rețelele de socializare, pe Facebook, atât cu o pagină personală, cât și cu una publică, sunt pe twitter și instagram, deci, declar ceea am de declarat acolo și păstrez pentru mine ceea ce decid eu.

Ti-ar plăcea să îmbătrânești lângă omul cu care împarți astăzi bune și rele? Crezi că e un gând frumos sau ar putea fi o realitate?

În primul rând, mi-ar plăcea să îmbătrânesc cât mai târziu și cât mai frumos - treaba asta chiar mă preocupă și știu sigur că tinerețea nu e numai o stare de spirit, ci înseamnă, înainte de orice, vitalitate, poftă de viață.  Așa că, am grijă și de ceea ce mănânc, și de trupul meu, pe care-l alerg și-l pun la sport zilnic, și de sufletul meu, pe care-l încarc cu ce știu că-i face bine, și de mintea mea, pe care o pun mereu să învețe lucruri noi. Sigur că am toată atenția îndreptată și spre iubire, dar am încetat să mai fac planuri pe termen lung și trăiesc în prezent, exact în schema de viață în care s-a întâmplat să mă aflu. N-am nicio problemă să iau avionul când mi-e dor, dar știu că trebuie să iau musai și biletul de întoarcere, unde mă așteaptă puiul meu drag, Ayan. 

Mai crede Mihaela Rădulescu în căsătorie? Ai mai face acest pas?

Nu neapărat. Rămân fana iubirii profunde, dar căreia nu-i trebuie o cameră, un pat comun și-o hârtie ca să existe, ci doar niște emoții şi trăiri stabile și amețitoare.  

Câte cereri ai refuzat în ultima perioadă?

Niciuna, n-a fost cazul, nu m-a cerut nimeni în căsătorie, deși s-a mai scris câte ceva despre asta. Vezi? Spuneam şi mai devreme, ce nu știe lumea despre mine e adesea... adevărul. 

Tot mai multe vedete apelează la fertilizarea în vitro. Dacă s-ar pune problema, ai recurge la această metodă pentru a deveni din nou mamă?

Da, n-am o problemă cu modul în care facem copii, când nu se întâmplă pe cale naturală. Important este doar să-i creștem natural, în toate sensurile. 

                Mihaela Rădulescu îşi trăieşte iubirea cu Dani Oţil între două avioane

Pe când o nouă carte?

Am o nouă carte în lucru, o nuvelă. Probabil că va fi gata până la sfârșitul anului. Amor, carieră și alte mirodenii de viață, cam asta ar fi, pe scurt, descrierea următoarei mele cărți, a cincea. Mă bucur enorm că și a patra, "Cum iubesc bărbații," s-a vândut extraordinar și n-am de gând să mă opresc din scris, pentru că o fac cu bucurie și consecvență. 

De curând, Teo a recunoscut că a trecut pe la un estetician? Tu ce schimbări ai făcut în plan fizic?

Am avut o singură intervenție majoră, la nas, unde a fost musai să-mi operez deviația de sept. Fiind mai mult o problemă de sănătate, decât una estetică, n-am făcut vreo mare declarație pe acest subiect - am trăit fericită cu nasul meu atâția ani și mi se pare că am avut și o carieră în regulă și o viață frumoasă, deci nu a fost o "corecție" pe care am vrut să o fac, ci pe care a trebuit să o fac. Doctorul Stan m-a operat și sunt fericita posesoare a unui nas fără deviație de sept și fără probleme majore de respirație.

Ce face Ayan? Pune întrebari indiscrete, vorbiți despre fete?

Copilul meu își trăiește copilăria, țin musai să nu-l șmecheresc, cum greșit fac atâția părinți, dându-le informații și acces la chestiuni care nu-s de vârsta lor. Au timp să fie oameni mari toată viața, de ce să le murdărim copilăria cu informații nepotrivite ? În fine, e o discuție amplă, dar, da, mai vorbim și despre fetele care-i plac sau care-l plac. Nu agreez noțiunea de "iubită", la 10 ani, pentru că e absurd, dar îl ascult și îi dau sfaturi când mi le cere, că doar avem o relație caldă şi deschisă.  

Cu ce te-a surprins de curând? Ți-a lansat vreo provocare?

Mă surprinde zilnic, sunt o mamă atentă la toate detaliile, iar el e un copil bun și plin de energie. Astăzi, de exemplu, mi-a spus că vrea să candideze din nou pentru "Students council" (a mai fost ales de 3 ori), pentru ca îi place să fie șef al clasei. Cum să nu-l ador ?!

Unde te va găsi sfârșitul de an? Ai vreun plan în acest sens? Există o destinație pe care ți-ar plăcea să o bifezi?

S-ar putea să mă găsească la muncă, la Pro TV  Sigur, o să am și un program de vacanță cu Ayan, sper să mergem undeva la cald, pentru că a început să învețe kitesurf și vrea să continue. Îmi plac insulele, admit, cu cât mai mici, cu atât mai bine. Cu cât au mai multe sporturi de făcut, cu atât mai interesant.

Ce le spui celor care te-au implicat de curând într-o relație cu un politician?

Știi, dincolo de atâtea bârfe și minciuni despre mine, există un adevăr care e politica mea - eu n-am aventuri, eu trăiesc orice relație până la capătul ei. Și cu Dani n-am ajuns la niciun capăt, ci o luăm mereu de la capătul la care am rămas, trăind iubirea asta între două avioane. Cât despre politicienii care, în plină campanie electorală, simt nevoia să se "întărească" cu vreun nume din showbiz, n-am decât un dispreț amplu. Cât și despre "jurnaliștii" gata să scrie orice tâmpenie, fără nicio bază reală, într-o imensă bataie de joc față de românii care consumă o astfel de presă. Jenant, dar nu pentru mine, din fericire. 

Crezi că un bărbat merită a doua șansă? I-ai putea ierta o aventură bărbatului de lângă tine?

Așa, ca dezbatere generală, nu, mi se pare cam aiurea să mai stai în brațele bărbatului iubit, după ce omul a prospectat alte femei. Dar, ești femeie, știi cum suntem când iubim, mai avem și capacitatea paranormală de a ierta, dacă gândim cu sufletul...

Privind în urmă, cu experiența de acum, există un moment pe care l-ai fi trăit altfel? O iubire, o căsnicie?

Cred că mi-aș fi luat alt aspirator, acesta face prea mult zgomot. Nu sunt genul care trăiește nici din amintiri și nici nu-mi umplu pauzele de gândire cu regrete, ci cu vise, planuri, proiecte, idei noi. Uitatul înapoi sigur te pune în situația de a da cu capul în ceva, așa că prefer să nu mă accidentez, ci să merg, cu spatele drept, numai privind înainte și cu popasuri scurte, doar acolo unde am ceva de admirat, de învățat, de simțit adânc...

 

 

 
 
Loading...