Mihai Trăistariu (35 de ani) a ajuns la limita răbdării. Relația cu fratele său mai mare este din ce în ce mai tensionată, iar artistul vrea să lămurească lucrurile, după ce Vasile l-a făcut de râs, spunând despre el că se „maimuțărește”


Din banii pe care i-a câştigat din cântat, Mihai Trăistariu şi-a ajutat ani la rând fratele mai mare. I-a plătit întreţinerea, i-a asigurat condiţiile necesare pentru a-şi desfăşura activitatea de pictor şi i-a trimis lunar bani, pentru a-şi face mofturile de burlac, chiar dacă Vasile, la vârsta de 38 de ani, îşi câştigă existenţa vânzând tablouri.

„Când s-a îndrăgostit de o profesoară îi făcea cadouri și el murea de foame”

Totuşi, o „copilărie” a fratelui mai mare a pus capac atitudinii de bun samaritean a lui Mihai. Artistul e hotărât să spună adevărul despre fratele său. „Vasile are bani, dar face numai prostii cu ei. Cu ceva timp în urmă, el a împrumutat de la bancă o sută de milioane de lei şi i-a jucat pe toţi, într-o lună, la Loto. Nu ştiu ce a fost în capul lui, a crezut că o să câştige miliarde. Apoi,când  s-a îndrăgostit de o profesoară, îi făcea cadouri de zeci de milioane şi el murea de foame. Îi ducea tablouri şi i le lăsa la uşă, pentru că femeia nu-i deschidea, apoi le găsea tăiate cu cuţitul”, a spus Mihai, în exclusivitate pentru Click!

Supărat, solistul nu şi-a mai finanţat frăţiorul. „Eu de ani buni îi plătesc datoriile casei, sumele nu sunt mari. Chiar modice, toată întreţinerea apartamentului ajunge la cel mult 150 de lei lunar, dar el nu are nici o treabă, se bazează că îi plătesc eu. Am vrut să-l învăţ să fie pe pcioarele lui, mai ales că are din ce trăi, vinde tablouri. În secunda asta, el nu are gaze, se încălzeşte la un reşou ca să nu paralizeze de frig”, a mai povestit solistul, pentru Click!

Uite ce spunea Vasile despre Mihai, la 9 ianuarie

 
 
Loading...