Norocoşi cei care au avut ocazia să-şi “clătească” ochii, pe viu, cu asemenea privelişte sexy. Şi din spate, şi din faţă, superba Alice Peneacă (24 de ani), soţia magnatului Bobby Păunescu, este fără cusur.


Şi pentru că ştie asta, s-a gândit că o rochiţă tip plasă şi un costum de baie mai sumar sunt de ajuns pentru o ţinută estivală, cu care să defileze pe faleza din Mamaia. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi soţi în weekend, în compania prietenilor Veronica Paşcu şi Adrian Dura, însă în evidenţă nu ieşea decât Alice, cu fundul ei obraznic şi cu picioarele lungi, cocoţate pe saboţi cu tocuri de 15 cm.

La plimbarea cu Bobby, Alice Peneacă a purtat slip tanga şi pe deasupra doar o rochiţă-plasă

Şi dacă aţi crede că topmodelul, care face sute de mii de euro cu corpul ei perfect, a îmbrăcat această ţinută doar pentru plajă, ei bine, vă înşelaţi. Alice a fost aşa sexy şi la masă, la un restaurant din nordul staţiunii Mamaia. Alice şi Bobby Păunescu s-au căsătorit vara trecută, după doi ani de relaţie, iar de atunci au călătorit şi cu afaceri, şi de plăcere, prin toată Europa. Bobby Păunescu este om de afaceri, regizor şi producător de film, cu o avere estimată la 200 de milioane de euro.

loading...
Loading...