Oana Roman a amânat ceremonia de cuplu pe care o pusese la cale cu Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a schimbat data evenimentului. Oana Roman a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, când va avea loc slujba de reînnoire a jurămintelor.


Oana și-a surprins până si familia când a decis să-l ierte pe Marius Elisei, la doar trei luni după divorț. Inițial, Oana a dorit să facă ceremonia de reînnoire a jurămintelor în această lună, însă din cauza valului patru al pandemiei a decis să schimbe data.

Oana Roman: "Acum sunt și probleme, vine valul patru"

“Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lasat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, ne-a declarat Oana Roman.

oana-roman.jpg

Oana Roman, la petrecerea Viva
foto: Instagram

Mai nou, vedeta este ocupată până peste cap cu renovarea grădinii vilei în care s-a mutat în urmă cu doi ani. “Acum și eu și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?”, a adăugat Oana.

Citește și:

Marele absent de la petrecerea de reînnoire a jurămintelor dată de Oana Roman

Oana Roman a divorțat astăzi de Marius Elisei: "E o zi un pic specială, o să înțelegeți de ce"

 
 
Loading...