Ce dulce e împăcarea! La fix o jumătate de an de la divorţ, Oana Roman (45 de ani) şi Marius Elisei şi-au redescoperit dragostea şi par mai uniţi ca niciodată. Cei doi au fost surprinşi pe litoralul românesc în ipostaze tadre, ţinându-se de mână şi sărutându-se ca doi adolescenţi.


Dacă pe reţelele sociale pozează în familia perfectă şi arată cât de mult se iubesc, realitatea este... fix la fel şi chiar mai mult de atât. Între Oana Roman şi Marius Elisei a reizbucnit o dragoste puternică şi sinceră. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe o plajă de fiţe din Mamaia şi, fără să ştie că sunt urmăriţi, au dat frâu liber sentimentelor. 
S-au ţinut în braţe, s-au giugiulit ca doi porumbei, s-au sărutat non-stop şi rar şi-au dat drumul de mână. Marius, extrem de atent şi grijuliu, s-a ocupat cu „aprovizionarea”, aducându-i iubitei la sezlong apă rece sau îngheţată. 
Nu au făcut plajă şi nu au intrat în apă. Şi-au petrecut timpul povestind, ochi în ochi, cu fluturi în stomac ca doi adolescenţi îndrăgostiţi. După câteva ore de relaxare pe plajă, în jurul prânzului şi-au strâns prosoapele şi au plecat spre hotelul de lux în care erau cazaţi. 
„A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte! Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori”, a declarat Oana pentru Click!

  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
1/9


Fiica lui Petre Roman şi Marius Elisei divorţaseră în urmă cu doar 6 luni, după 6 ani de căsnicie cu suişuri şi coborâşuri. Culmea e că, din momentul în care au decis să o ia pe drumuri separate, au început să se înţeleagă mai bine. „Mă şi mir. Marius o vede regulat pe Iza, e un tată exemplar. Avem o relaţie foarte civilizată acum”, povestea Oana într-o emisiune tv. 
Nu au putut sta prea mult timp despărţiţi. În aprilie, când Oana şi Iza s-au întors din Egipt, Marius le-a aşteptat emoţionat la aeroport şi le-a dus acasă cu maşina, purtându-se cu toţii ca o familie. Au început apoi să se afişeze tot mai des împreună, pentru ca în iunie să aibă loc sărutul oficial al împăcării. Oana Roman a postat o fotografie în care apărea în braţele fostului soţ, alături de mesajul „iubirea învinge mereu”. 
Probabil acela a fost momentul în care au decis să-şi mai acorde o şansă. Mai mult decât atât, au anunţat că se recăsătoresc pe 24 septembrie, chiar de ziua lui Marius. 
„Nu mai suntem căsătoriţi în acte, dar în faţa lui Dumnezeu cumva suntem, pentru că nu am făcut slujbă de dezlegare şi încă purtăm verighetele”, spunea Oana Roman.

Psiholog: «Multe cupluri nu rezistă»

Cazurile de împăcare după divorţ nu sunt neobişnuite, spune psihologul Mihaela Vintilă. „Dacă amândoi îşi recunosc greşelile, dacă nu s-au rănit prea grav unul pe altul, dacă amândurora le e dor şi vor să-şi mai dea o şansă, atunci între ei poate renaşte un sentiment puternic de iubire”, explică specialistul. 
Totuşi, din experienţa sa psihologică, puţine cupluri au şanse să reziste până la adânci bătrâneţi după prima mare ruptură. „Majoritatea celor care se împacă, chiar dacă la început relaţia e bazată pe sentimente puternice, până la urmă tot se despart. Chiar dacă ne luăm angajamente şi promitem, greşelile se repetă”, spune Mihaela Vintilă. 

Citește și:

VIDEO Oana Roman și Marius Elisei au spus împreună adevărul despre divorț. Cum s-au filmat cei doi

Marius Elisei, dezbrăcat lângă Oana Roman, în dormitor! Imaginea care a "inflamat" Internetul. "Când oamenii nu au umor, nu au nimic"

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: