Ani la rând a fost criticată aprig din cauza siluetei. Acum însă Oana Roman pare să fi câștigat lupta cu kilogramelele! La petrecerea revistei Viva, Oana Roman a apărut mai slabă ca niciodată! Vedeta ne-a mărturisit că a slăbit 20 de kg, dar nu se oprește aici.


De-a lungul timpului, Oana Roman (45 de ani) a avut de suferit din cauza comentariilor care vizau greutatea sa. Perseverența vedetei și tratamentele corporale au dat roade, iar acum fiica lui Petre Roman se poate lăuda că poartă haine cu trei măsuri mai mici decât obișnuia. Oana a reușit să dea jos până acum 20 de kilograme, însă își dorește să mai slăbească încă 10 kilograme. Secretul ei constă nu doar în dietă, ci și în proceduri corporale pe care le face regulat, și într-un ceai de slăbit. “Am mai slăbit și în centimetri de la proceduri, de la dietă și de la ceai, de la tot. Vreo 20 de kilograme am dat jos până acum cu totul. Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”, a declarat Ona Roman, în exclusivitate, pentru Click!

oana-roman.jpg

Oana Roman, apariție spectaculoasă la petrecerea Viva
foto: Instagram

oana-roman.jpg

Oana Roman, apariție spectaculoasă la petrecerea Viva
foto: Instagram

A făcut analizele pentru abdominoplastie

Acum că lucrurile s-au arajat în viața ei, iar la anul, pe 15 iunie, intenționează să își reînnoiască jurămintele cu Marius Elisei, Oana a decis să facă și operația de abdominoplastie pe care o amână încă de când a născut-o pe fiica ei, Isabela. Oana și-a luat inima în dinți și a făcut deja analizele premergătoare intervenției chirurgicale, pe care o va suferi în scurt timp.

oana-roman-2019.jpg

Oana Roman, în 2019
foto: Click!

„Mi-am luat inima în dinți și am hotărât să încep investigațiile necesare pentru a mă programa la operația de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani. Primul pas a fost să fac un computer tomograf la abdomen, apoi să fac consultul clinic. Aștept rezultatul, primesc rezultatul, fac consultul clinic și vedem ce decid doctorii cu operația”, a anunțat Oana Roman, pe Instagram.

Citește și:

INTERVIU Oana Roman: «Am slăbit 5 măsuri la haine, dar nu mă opresc aici». Dezvăluiri despre căsnicia ei și relația cu părinții

Ce este „intermitent fasting”, dieta pe care Oana Roman o ține de un an

 

 
 
Loading...