Silviu Prigoană a reuşit să-şi vadă băieţii. De săptămâna trecută, milionarul merge zilnic la şcoală, pentru a petrece timp cu micuţii, între ore.


De când Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani) au reînceput şcoala, omul de afaceri poate şi el să-şi vadă fiii. ”În fiecare zi mă văd cu ei câte jumătate de oră cu fiecare, în pauze, la şcoală. De săptămâna trecută merg în fiecare zi la ei la şcoală. Sunt foarte obosiţi, nu ştiu de ce... I-am întrebat la ce oră adorm şi mi-au spus că la 12-1 noaptea, ceea ce nu este ok”, ne-a povestit Silviu Prigoană.

liecu.jpg

Maximus şi Eduard au început şcoala la Liceul Teoretic Naţional

Milionarul a mai povestit, că cei doi băieţi ai lui îi cer să îi ia acasă, cu el. “Copiii vor să vină acasă. În fiecare zi îmi spun asta! Dorm înghesuiţi, acasă dormea fiecare în camera lui. Vor la piscină şi la patinoar... Le-am spus că aşa a hotărât domnul judecător şi să stea cuminţi. Când o să am program de vizită, vor veni şi acasă, la piscină, şi îi duc şi la patinoar. Dar ei vor program de vizită pentru mami. Când mă văd cu ei, cel puţin băiatul cel mare nu vrea să plece din braţele mele. Stau cu ei de faţă cu directoarea adjunctă sau cu învăţătoarea, nu pentru că aşa trebuie, ci pentru că aşa vreau eu. L-am întrebat pe Maximus dacă l-am bătut şi a spus că nu, de faţă cu cadrele didactice. De altfel, nu s-a dovedit că aş fi făcut asta, pentru că nici nu e adevărat”, a mai spus milionarul. 

Acesta regretă că nu-şi poate duce băieţii la schi, aşa cum le-a promis. “Săptămâna viitoare, băieţii au vacanţă. Programul nostru era să plecăm la schi. Acum, le-am promis că mergem când o să am program de vizită”,  a mai spus milionarul, care le-a dus şi o parte din haine copiilor. Nu şi Adrianei, care şi le cărase de anul trecut de acasă. 

Bahmuţeanca a fugit, după Sărbători, cu băieţii

bahmuteanu.jpg

Adriana Bahmuţeanu

Silviu Prigoană (51 de ani) și Adriana Bahmuțeanu (40 de ani) se află la cel de-al cincilea divorț. Acțiunea a fost depusă de Adriana, la începutul anului, după ce a fugit de acasă, cu copiii. Instanţa a stabilit, ca până la pronunţarea divorţului, cei doi minori să stea cu mama. Vedeta a mai plecat din căminul conjugal, cu băieții în vara lui 2012, ca să revină în casa soțului, următorul an. Cei doi mai au la activ patru divorțuri. 

 
 
Loading...