După ce a dezvăuit pentru Click! că s-a însurat, Radu Andrei Tudor mai are o veste frumoasă. Prezentatorul de la TVR 1 ne-a spus în exclusivitae că va deveni tată anul viitor, pentru prima oară, după ce s-a insurat în secret anul acesta.


Acum câteva luni s-a însurat în secret şi iată că Radu Andrei Tudor (32 de ani) va deveni şi tată de băiat. Anul viitor, ştiristul de la TVR 1 îşi va cunoaşte primul copil, căci soţia sa Andreea va naşte în mai, cum ni s-a confesat în exclusivitate.

"Am aflat că voi fi tată cu 10 minute înainte să întru în jurnal. Mi-a trimis Andreea un test despre care am crezut inițial că este pentru depistarea COVID. După ce i-am scris să nu își facă probleme, mi-a scris că nu e test Covid. Eram pe scaunul de la machiaj. Am luat-o în brațe pe colegă ce mă pregătea pentru emisie. Am ajuns în studio transpirat. A fost greu să-mi stăpânesc emoțiile. Am băut patru pahare de apă pe parcursul Telejurnalului. M-am oprit la farmacie și am mai luat câteva teste de sarcină și toate au ieșit pozitive. La finalul lunii mai, Andreea ar urmă să nască. La cel mai recent control la care am fost, medicul ne-a spus că am putea să ne gândim la un nume de băiat, dar vom repeta controlul la 5 luni și atunci vom cunoaște sută la sută sexul copilului. A fost cel mai intens sentiment de bucurie pe care l-am experimentat până acum. Îmi doresc să decurgă sarcina fără probleme. Deja ne gândim la cum vom ameneja camera copilului, iar într-o seară am mers acasă deja cu primul bax de pampers", ne-a povestit în exclusivitate Radu Andrei Tudor, vedetă TVR1.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: