A ieșit scandal la botezul de fițe al mezinei Sânzianei Buruiană și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf. Acesta din urmă a chemat lăutarii la botezul micuței Antonia și, la un moment dat, după câteva pahare, din euforia evenimentului, și-a vărsat năduful. Fostul fotbalist de la Concordia Chiajna a tunat și a fulgerat chiar la adresa rudelor lui apropiate care nu și-au făcut timp să vină la botezul mezinei Antonia.


“Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: <Bine, stați acasă, ce să vă fac?> N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a declarat Zuluf, supărat, chiar în toiul petrecerii, pentru Xtra Night Show (Antena Stars).

“La primul botez nu le-a convenit meniul”

De la botezul micuței Antonia au lipsit multe dintre rudele lui Zuluf, unchiul acestuia, verii săi, dar și nașul lui de botez. Nici nașii de cununie nu au fost prezenți, aceștia fiind stabiliți în Spania. “Nicu e supărat foc pentru că rudele lui nu l-au ajutat niciodată cu nimic, nici când i-a fost greu în viață, nici când i-a fost bine, ca să zic așa, în plus au mai și comentat când nu era cazul. El are multe pe suflet. Pentru că este fratele tatălui lui și nu-l sună niciodată să-l întrebe de sănătate macar! E trist când vezi că pentru unii banii sunt pe primul loc. Nicu are o vorbă că toți ajungem în același loc și nu înțelege de ce se zbat unii atât să strângă averi! Ăsta e of-ul lui cel mare, când pentru bani uiți de frați, de rude, de tot, e foarte trist”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click.ro.

 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
 • Sânziana și-a dorit un botez spectaculos pentru fiica ei
  foto: arhiva personală
 • foto: arhiva personală
1/9

Sânziana a dezvăluit că rudele soțului său au făcut nazuri și la primul botez, cel al Izabelei, prima lor fiică, acum în vârstă de 5 ani. “Ei au fost cârcotași! La primul botez au comentat ba de meniu, de una, de alta. Ei la nuntă au avut numai fructe de mare, dar lumea nici nu a mâncat. Eu nu pot să fac meniul după fițele unora, l-am făcut pentru toată lumea. Am făcut botez numai cu cristale Swarovski să mă ridic la înălțime și degeaba! L-am pus joi, pentru că vineri era ocupat la piscină. Până la urmă o rudă trebuie să te susțină și să-ți vrea binele. Au tot comentat la primul botez de meniu, de atmosferă, ei fiind niște oameni destul de sus-puși. Dar indiferent ce meniu ai avut sau ce a fost, până la urmă, darul e pentru copil, au fost cârcotași! Până și rudele te sabotează în ziua de azi. Au venit oameni la botez din alte orașe, au făcut eforturi deosebite și oameni cu care am colaborat și m-au surprins frumos au venit necondiționat, dar au fost și persoane apropiate care au invocat motive banale și chiar nu mă așteptam din partea lor să nu vină”, a mai spus Sânziana, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Cum arată un botez de fiţe. Sânziana Buruiană, petrecere roz pentru mezina ei, cu piscină și limuzină cu cristale

EXCLUSIV Sânziana Buruiană și-a botezat fiica cea mică. Imagini de la biserică și de la petrecere

 

 
 
Loading...