Dragostea trece prin stomac, iar imaginile surprinse de fotoreporterii Click! sunt perfecte pentru această zicală. Brigitte și Florin Pastramă nu au mai avut răbdare și au început preludiu la serviciu, chiar la șaormeria pe care și-au deschis-o recent în zona Fundeni. Florin, îndrăgostit-lulea, "și-a uitat" mâinile pe formele sexy ale soției sale, care i-a răspuns cu un sărut apăsat.


Brigitte (42 de ani) și Florin Pastramă (41 de ani) s-au lăsat filmați în ipostaze intime la "Ferma - Un nou început", reality-show-ul de la PRO TV unde s-au cunoscut, dar iată că au aceleași obiceiuri și dincolo de micul ecran. Tot în public însă. Neștiind că sunt fotografiați, cei doi soți și-au piperat orele de muncă, de la șaormeria pe care o dețin, cu gesturi de dormitor, extrem de senzuale.

brigitte-florin-pastrama-saormerie_4.jpg

brigitte florin pastrama
Soții Pastramă știu că dragostea trece prin stomac
foto: Mihai Ionescu

Florin nu s-a putut abține să nu-și atingă iubita în zonele intime în timp ce o săruta, iar palmele sale au stat lipite ca marca de scrisoare, chiar sub privirile angajatului care împacheta de zor lipii cu carne rotisată. Nu este decât dovada că în cuplul Brigitte - Pastramă dragostea e greu de ținut în frâu și că "fluturașii" din stomac sunt încă prezenți, deși a trecut mai bine de un an de relație

Brigitte, ispită sexy pentru Florin Pastramă 

Îmbrăcată lejer, dar sexy, fosta soție a lui Ilie Năstase este o adevărată ispită pentru soțul ei, Florin Pastramă, care în timpul reality-show-ului de la PRO TV părea un adevărat "vrăjitor" în relațiile cu femeile. Iată că de când a întâlnit-o pe focoasa Brigitte, acesta nu se mai uită în stânga sau în dreapta, fiind total prins, după cum se vede, în mrejele iubirii. 

brigitte-florin-pastrama-saormerie_5.jpg

brigitte pastrama
Brigitte, o adevărată ispită pentru Florin Pastramă
foto: Mihai Ionescu

Șaorma cu de toate și pleșcaviță din Banat

Soţii Pastramă au afacerile în sânge şi ştiu să scoată bani din piatră seacă. Luna trecută, au deschis în cartierul Fundeni din Capitală un restaurant fast-food la care orice meniu, cu fel principal, băutură răcoritoare şi cartofi prăjiţi, costă doar 15 lei. "Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine”, ne-a spus doamna Pastramă. 

Citește și:

Scene erotice româneşti, mult mai bune decât «sexul» dintre Brigitte şi Pastramă

Sărutări pătimaşe la Ferma 2019. Brigitte Năstase a cedat avansurilor lui Florin Pastramă

 

Loading...