Au iubite celebre şi iată că le prinde bine. Devenit cunoscut odată cu apariţia sa nonconformistă în videoclipul piesei “Stinge lumina”, melodie cu care Ruby a făcut senzaţie în anul 2012, Adrian Robert îşi continuă drumul spre celebritate, participând la noi show-uri de televiziune. Iar Ionuţ Ghenu, impresarul Lorei, a început şi el să iasă în faţă, odată cu participarea la “Asia Express”.


În urmă cu şase ani, Ruby (29 de ani) filma videoclipul piesei “Stinge lumina”, alături de un tânăr dansator musculos, cu care a pus în scenă câteva mişcări interzise minorilor. Imediat după acel videoclip, cei doi s-au cuplat, Adrian Robert Grigoriţă devenind şi dansatorul solistei, care la vremea aceea şi-a părăsit iubitul impresar. Iată că tânărul bine făcut, care practică mai multe sporturi, va putea fi văzut într-o nouă ipostază, de data aceasta la “Ninja Warrior”, de la Pro TV, încercând să-şi depăşească limitele. Dacă va trece mai departe spre marea finală, vom vedea în această seară, de la ora 20.00.

Mai mult, drumul lui spre celebritate nu se opreşte aici. Se aude că Adrian şi Ruby vor mai fi parteneri într-un viitor show, de data aceasta la Antena 1. Sursele Click! spun că cei doi, pe modelul Lora-Ionuţ Ghenu, au fost solicitaţi să facă parte din sezonul al doilea al reality-show-ului “Asia Express”, de la Antena 1, ale cărui filmări vor începe cât de curând. Cuplul ar fi semnat deja contractul pentru acest nou show de televiziune. Colegi la acelaşi reality-show se aude că vor fi şi Anda Adam (38 de ani) cu soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, însă momentan nu-i nimic confirmat.

6-7-v-3-col-lora-ghenu.jpg

Ionuţ Ghenu, iubitul Lorei, a bifat deja două emisiuni la Antena 1

 

Tot la “Asia Express”, însă în sezonul unu, au mers şi Lora (36 de ani) şi Ionuţ Ghenu, iubitul şi impresarul solistei. Cei doi sunt împreună din 2014 şi au avut un început de relaţie destul de dificil, Lora fiind acuzată la vremea aceea de actriţa Doiniţa Oancea că i-ar fi furat iubitul. Însă totul a trecut, iar Lora şi Ionuţ au început o colaborare fructuoasă, iar în ultima vreme nu doar blondina apare în prim-plan, ci şi iubitul ei. După “Asia Express”, Ionuţ Ghenu a mai fost invitat în diverse emisiuni de televiziune şi chiar a muncit pe brânci în show-ul lui Nea Marin, de la Antena 1. 

Speak, la concerte cu iubita poreclită «Libelula»

 

Ștefan Sprianu (31 de ani), alias Speak, după numele de scenă, are cu ce se lăuda, căci se află în toate topurile muzicale, iar acasă îl așteaptă o femeie frumoasă, nimeni alta decât fosta dansatoare Ștefania, alias “Libelula”, așa cum o alintă prietenii. Superba brunetă a devenit din ce în ce mai cunoscută după ce a apărut la braţul artistului. În plus, dansează la concertele lui, apare în vloguri, iar luna trecută a fost invitată în videoclipul iubitului ei, la piesa “Te fac un dans”. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și susțin că au aceleași pasiuni: călătoriile, muzica și dansul.

Fosta parteneră a lui Vârciu s-a ales cu emisiune la Antena Stars

 

Liviu Vârciu (36 de ani) nu prea pare să aibă noroc de o relație de durată, însă femeile din viața lui au mare noroc în carieră după relația cu solistul. Anda Călin (28 de ani) este femeia care l-a făcut tată a doua oară pe Liviu Vârciu. Ei au o fetiță care luna trecută a împlinit un an. Copilul nu i-a ajutat însă pe cei doi să-și consolideze relația, iar Anda și Liviu au ales să meargă pe drumuri separate. La numai două luni după separarea de Vârciu, mai exact în iulie, Anda a primit o ofertă din partea celor de la Antena Stars, pe care a acceptat-o imediat, și anume să prezinte o rubrică de frumusețe la “Star Matinal”, de luni până vineri.

Loading...